Stația de Pompieri Panciu sărbătorește 20 de ani de activitate
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Stația de Pompieri Panciu sărbătorește 20 de ani de activitate
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Pompierii vrânceni sărbătoresc 20 de ani de la operaţionalizarea Staţiei de Pompieri Panciu
 
Cele două decenii de activitate a Staţiei de Pompieri Panciu vor fi marcate, vineri 18 mai 2018, într-un cadru festiv, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al Judeţului Vrancea.
Cu această ocazie, la sediul subunităţii Panciu din b-dul Independenţei nr.6 va avea loc o ceremonie militară dedicată împlinirii celor 20 de ani de activitate, iar porţile unităţii vor fi deschise în intervalul 11.00-13.00 pentru toţi cei care vor să ne cunoască activitatea şi să sărbătorească alături de noi.
Pompierii pănceni au pregătit pentru cei care doresc să se familiarizeze cu specificul instituţiei expoziţii cu tehnica şi mijloacele de intervenţie aflate în dotare. De asemenea, vizitatorii vor fi informaţi despre riscurile specifice şi modul de comportare în diferite situaţii de urgenţă. 
Staţia de Pompieri Panciu are repartizat un raion de intervenţie cu o suprafaţă de aproximativ 750 km pătraţi, care cuprinde oraşul Panciu şi oraşul Mărăşeşti, 7 comune, 34 sate, cu un număr total de 17200 gospodării cetăţeneşti şi locuinţe şi o populaţie de aproximativ 47500 locuitori. În cadrul Staţiei de pompieri Panciu funcţionează Punctul de lucru Soveja care asigură etapa I a intervenţiei în localităţile Soveja, Câmpuri şi Răcoasa mai puţin satul Varniţa.
În prezent, subunitatea dispune de trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi 67 de pompieri profesionişti fiind în măsură să intervină cu operativitate şi eficienţă în vederea gestionării tuturor situaţiilor de urgenţă la care este solicitată, pentru a restabili starea de normalitate.
Aniversarea celor 20 de ani de existenţă este un prilej de retrospectivă a activităţilor desfăşurate de-a lungul timpului care au constat în intervenţii de stingere a incendiilor, misiuni de înlăturare sau limitare a consecinţelor diferitelor situaţii de urgenţă, calamităţi naturale şi alte catastrofe. În tot acest timp, pompierii pănceni au slujit cu devotament şi profesionalism la menţinerea climatului de siguranţă în raionul de intervenţie fiind la datorie 24 de ore din 24.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost