Spectacol de teatru, pus în scenă la Casa de Cultură de elevii focșăneni
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Spectacol de teatru, pus în scenă la Casa de Cultură de elevii focșăneni
Spectacol de teatru, pus în scenă la Casa de Cultură de elevii focșăneni
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Elevii vrânceni vor aduce buna dispoziție, în cadrul spectacolului „Pescărușul”, care va avea loc pe 18 octombrie, ora 18:00 și 19 octombrie, ora 18:15, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță” din Focșani. Spectacolul de teatru este realizat în regia Olimpiei Săpunaru, iar personajele sunt întruchipate de elevi ai liceelor și colegiilor focșănene, participanți la Stagiunea Teatrală a Elevilor Vrânceni. Reprezentanții Casei de Cultură s-au gândit la un proiect distinct, concretizat în spectacolul ”Pescărușul”, după Anton Pavlovici Cehov, în care s-au implicat unsprezece persoane tinere și entuziasmate. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Olimpia Săpunaru, care a fost unul dintre jurații Stagiunii Teatrale a Elevilor Vrânceni, le mulțumește părinților şi profesorilor elevilor „care înțeleg că teatru=educație şi că fiecare copil, înainte de a hotărî ce drum "serios" îşi poate deschide, îmbrățişând alte profesii (sau funcții), o încearcă pe aceasta numai şi numai din pasiune şi, în definitiv, dăruire“. Olimpia Săpunaru le mulțumește „lor, copiilor, că au vrut mai mult. De la ei, de la mine! Şi sufletului acestei inițiative, Oana Andrei!“.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Local

Un fond de investiții din Marea Britanie va construi un SPITAL în orașul Odobești
Orașul Odobești va avea o unitate spitalicească modernă, construită de un fond de investiții din Marea Britanie. Unitatea medicală va fi construită pe o suprafață de 6 hectare de teren, va avea 160 de paturi, iar personalul medical va fi format atât din români, cât şi medici de alte naţionalităţi.

POZA ZILEI

Soveja, Sursa foto: Marian Olteanu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost