Spectacol de teatru, pus în scenă la Casa de Cultură de elevii focșăneni
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Spectacol de teatru, pus în scenă la Casa de Cultură de elevii focșăneni
Spectacol de teatru, pus în scenă la Casa de Cultură de elevii focșăneni
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Elevii vrânceni vor aduce buna dispoziție, în cadrul spectacolului „Pescărușul”, care va avea loc pe 18 octombrie, ora 18:00 și 19 octombrie, ora 18:15, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță” din Focșani. Spectacolul de teatru este realizat în regia Olimpiei Săpunaru, iar personajele sunt întruchipate de elevi ai liceelor și colegiilor focșănene, participanți la Stagiunea Teatrală a Elevilor Vrânceni. Reprezentanții Casei de Cultură s-au gândit la un proiect distinct, concretizat în spectacolul ”Pescărușul”, după Anton Pavlovici Cehov, în care s-au implicat unsprezece persoane tinere și entuziasmate. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Olimpia Săpunaru, care a fost unul dintre jurații Stagiunii Teatrale a Elevilor Vrânceni, le mulțumește părinților şi profesorilor elevilor „care înțeleg că teatru=educație şi că fiecare copil, înainte de a hotărî ce drum "serios" îşi poate deschide, îmbrățişând alte profesii (sau funcții), o încearcă pe aceasta numai şi numai din pasiune şi, în definitiv, dăruire“. Olimpia Săpunaru le mulțumește „lor, copiilor, că au vrut mai mult. De la ei, de la mine! Şi sufletului acestei inițiative, Oana Andrei!“.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost