Spargere după spargere, date de un vrâncean de 20 de ani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Spargere după spargere, date de un vrâncean de 20 de ani
Spargere după spargere, date de un vrâncean de 20 de ani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un tânăr de 20 de ani, din Odobeşti, va fi judecat la Judecătoria Focşani pentru săvârşirea a cinci infracţiuni de furt calificat. Faptele au fost comise pe raza comunei Nereju. Inculpatul a mai avut probleme cu legea, el fiind recidivist.
    Conform rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, la data de 21 noiembrie 2016, tânărul a sustras o bicicletă. În ziua respectivă, el a mers la un bar de pe raza localităţii, unde a consumat alcool şi şi-a cumpărat ţigări. În timp ce se afla în local, tânărul a observat că afară era o bicicletă, pe care a luat-o cu el la plecarea din bar. La scurt timp, proprietarul acesteia şi-a dat seama că nu o mai are şi a plecat după inculpat, prinzându-l din urmă. Întrucât nu a avut încotro, inculpatul i-a înapoiat persoanei vătămate bicicleta. Tot în noiembrie, dar un an mai târziu, procurorii spun că ar fi pătruns în locuinţa unei persoane vătămate, iar dintr-o magazie ar fi sustras un motofierăstrău în valoare de 3.600 lei. Şi în acest caz păgubitul a intuit cine i-a sustras bunul şi l-a recuperat.
    În luna februarie a anului 2017, tânărul a mai dat o spargere la Nereju, de această dată sustrăgând un ham dintr-un grajd. După ce a sustras bunul, l-a vândut contra sumei de 70 lei şi a unui pachet cu ţigări. Tot în februarie anul trecut, el a mai sustras dintr-o magazie a unei case din Nereju un topor şi 20 de litri de tuică. Nu s-a putut bucura de bunurile furate pentru că a fost urmărit de păgubit, fiind obligat să abandoneze ceea ce a furat. Tot el, în luna martie a anului 2017, a sustras dintr-un alt imobil din Nereju un motofierăstrău. La audieri, tânărul a recunoscut faptele reţinute în sarcina sa.
    Tot pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat au mai fost trimişi în judecătă şi alţi doi tineri de 20, respectiv 22 de ani. Cei doi, în noaptea de 19 noiembrie 2016, au sustras dintr-o boxă a unui bloc de pe raza municipiului Focşani un generator electric. Pentru a intra în boxă, tinerii au folosit o cheie potrivită. În aceeaşi lună, tot împreună, au sustras dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Focşani o drujbă în valoare de 3.000 lei. Tinerii au ajuns în curtea imobilului prin escaladarea gardului. În sarcina tânărului de 22 de ani s-a mai reţinut o faptă de furt, comisă la data de 19 mai 2016. Atunci, el a fi sustras dintr-o poşetă, lăsată într-o maşină, suma de 200 lei.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost