Sora unui bărbat DISPĂRUT apelează la cititorii „Monitorului de Vrancea“: Nu mi-ați văzut fratele?!

4
5077


Un bărbat din localitatea Rădulești este căutat de familie de mai bine de o lună de  zile, fără nici un rezultat. Rădiță Iorgu a fost luat cu salvarea de acasă după ce i s-a făcut rău, iar de atunci sora acestuia nu mai știe nimic de el. Rudele au fost la spital și spun că, aici, nimeni nu știa nimic despre pacient. Au mai încercat și la poliție, dar nici acolo nu au avut șanse de izbândă.
Disperată, sora lui Rădiță Iorgu a apelat la „Monitorul de Vrancea”, în speranța că cineva îl va recunoaște și va da o veste familiei despre bărbatul dispărut. „Mă numesc Elena și sunt din Rădulești, Vrancea. Aș vrea să vă rog ca prin intermediul dumneavoastră, Monitorul de Vrancea, să postez o fotografie cu fratele meu, se numește Iorgu Rădiță tot din Radulești, Vrancea. Menționez că este dispărut din data de 15 iulie 2016 de la spitalul Focșani, iar de atunci încercăm să-l găsim dar fără rezultat. Am întrebat la externări în spitalul din Focșani, unde a fost transportat cu salvarea de la locuința în care locuiește, din satul Rădulești, și dumnealor spun că nu știu nimic. Vă rugăm să ne ajutați și poate prin intermediul dumneavoastră avem vreo șansă să-l găsim. Am fost și la poliție și nimic până acum. Tocmai de asta am zis să încerc la dumneavoastră, că încercăm să dăm de el și peste tot pe unde am fost, la spital și la poliție, nu am avut nici un rezultat. Prin intermediul dumneavoastră articolul poate fi văzut de mai multe persoane din județ și chiar din țară și poate așa vom avea noroc să-l găsim”, ne-a scris sora celui dispărut.

Polițiștii l-au dat în urmărire națională
 

În încercarea de a o ajuta pe sora celui dispărut, am stat de vorbă cu oamenii legii, care au declarat că în urma sesizării făcute de rudele lui Rădiță Iorgu, aceasta a fost dat în urmărire națională. „În data de 25.06.2016, bărbatul a fost luat de ambulanță și transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Focșani. Acesta a refuzat internarea, dar nu a mai ajuns acasă. Pe 20.07.2016 poliția a fost sesizată cu privire la faptul că nu se mai știe nimic despre cel dispărut, probabil aparținătorii îl credeau încă internat, iar din 22.07.2016 este căutat național”, a declarat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here