Șomerii, invitați la Bursa generală a locurilor de muncă

0
885


Șomerii Vrancei sunt invitați să participe la prima bursă organizată în acest an de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea. Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc mâine, începând cu ora 9.00, în următoarele locații: Focșani, Sala Balada a Ansamblului Folcloric „Èšara Vrancei” din Bulevardul Unirii, nr. 36 și Adjud, la Casa de Cultură din strada Libertății, nr. 15.
 Potrivit celor transmise de Daniela Brihoianu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vrancea, pentru această acțiune au fost contactați 320 agenți economici din întreg județul, care au ofertat 181 locuri de muncă. Posturile vizează persoane calificate în meserii ca: vânzător, merchandiser, agent vânzări, electrician, vopsitor, tâmplar universal, manipulant, tractorist, operator mașini cu comandă numerică, strungar, frezor, lăcătuș, montator termopan, cofetar, agent comercial, dulgher, fierar betonist, contabil, asistent medical, merceolog, bucătar, spălător auto, coafeză, agent turism, ospătar, barman, inginer geodez, inginer agronom etc.. „Obiectivul principal al bursei este creșterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung”, a transmis Daniela Brihoianu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vrancea.
 Agenții economici care participă la Bursa generală a locurilor de muncă au prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Cei interesați să obțină informații suplimentare referitoare la acest eveniment se pot adresa organizatorilor la sediul AJOFM Vrancea din Bulevardul Unirii, Nr. 53 A, telefon/fax 0237.224.677, 0237.224.678, 0237.239.059.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here