Șoferi judecați pentru infracțiuni rutiere

0
581


Mai multe persoane au fost trimise în judecată pentru infracțiuni la regimul rutier. Unul dintre cei care vor trebui să dea socoteală în fața instanței de judecată este Florinel D., de 57 de ani, din Odobești, care a condus băut. În rechizitoriu se arată că la data de 18.05.2014, bărbatul a condus un autoturism băut, rezultatul fiind de 2,00 grame la mie alcool pur în sânge. Bărbatul nu este la prima abatere. El a mai avut o condamnare în Spania.
    Un alt bărbat trimis în judecată pentru o infracțiune la regimul rutier este Aurel F., de 34 de ani, din comuna Sihlea. La data de 4.06.2014, el a condus un tractor pe DN 2 D fără ca acesta să fie înmatriculat, dar și fără ca el să aibă permis de conducere. Audiat fiind, bărbatul a recunoscut comiterea faptei și a spus că regretă.
    Tot pentru că a condus o mașină neînmatriculată a fost trimis în judecată și Dumitru G., de 33 de ani, din comuna Milcovul. La data de 19.03.2014, el a condus un Jeep pe raza comunei Cîrligele, care avea numerele de înmatriculare provizorii expirate. Și el a recunoscut comiterea faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here