Şi vrâncenii din Mărăşeşti votează Victor Ponta preşedinte

38
1621


Echipele de campanie ale PSD-UNPR-PC s-au întâlnit, ieri, cu locuitorii orașului Mărășești cu care au discutat despre importanța alegerilor prezidențiale. La acțiune au fost prezenți Dragoș Bârlădeanu, secretar general al PSD Vrancea, parlamentarii vrânceni ai PSD și UNPR, consilieri județeni și locali. Bîrlădeanu a declarat că Victor Ponta este singurul candidat care a luptat și va lupta până la capăt pentru înlăturarea regimului Traian Băsescu. „Victor Ponta este singurul candidat care a luptat pentru înlăturarea regimului Băsescu, a rezistat atacurilor lui Traian Băsescu și ale oamenilor acestuia și singurul care nu a făcut și nu face jocurile regimului Băsescu. Victor Ponta, împreună cu guvernul PSD-UNPR-PC, este cel care a întregit salariile, pensiile tăiate de guvernul Boc. Este guvernul care a redeschis spitalele, a crescut salariul minim pe economie, a scăzut TVA-ul la pâine și a eliminat peste 90 la sută din taxele existente„, a spus Dragoș Bîrlădeanu.
    Deputatul Neagu Murgu le-a spus oamenilor că prin Victor Ponta președinte, viitorul guvern va continua toate proiectele aflate în derulare la administrațiile locale. „Se vede că orașul Mărășești a început să se dezvolte. Străzi modernizate, piață modernizată, alimentare cu apă, canalizare dar și alte proiecte menite să vă îmbunătățească viața au fost finalizate sau sunt în curs de realizare în orașul Mărășești. Aceste proiecte se datorează autorităților locale dar în special președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Însă pentru ca să continuăm acțiunea de modernizare a orașului Mărășești, Victor Ponta trebuie să devină președintele României, iar viitorul guvern să continue să finanțeze aceste proiecte”, a precizat deputatul Neagu Murgu. 
    La rândul său, deputatul Laurențiu Å¢igăieru Roșca le-a spus oamenilor că este foarte important ca persoanele cu drept de vot să meargă duminică la urne și să își exercite acest drept constituțional de care depinde viitorul poporului român. „Este foarte important ca vrâncenii și românii în general să iasă la vot pentru a-și exercita acest drept prevăzut în Constituție. De aceea, vă rog să ieșiți la vot și să votați Victor Ponta președinte. Sunt sigur că duminică vom face parte cu toții din echipa câștigătoare”, a spus deputatul Laurențiu Å¢igăieru Roșca.
    Åži primarul orașului Mărășești le-a cerut concetățenilor săi să iasă la vot duminică. „Este singura soluție pentru ca orașul Mărășești să continue acțiunile de dezvoltare. De aceea, vă rog ca duminică să ieșiți cu toții la vot și să votați Victor Ponta președintele tuturor românilor”, a spus primarul Valerică Chitic.

    „Victor Ponta, un președinte care va conduce România pentru români”

    Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan a declarat la lansarea candidaturii lui Victor Ponta că acesta va fi un președinte bun, un președinte al tuturor românilor . „De când am luat guvernarea am încercat să reparăm toate nedreptățile, să ștergem toate mizeriile pe care regimul condus de Traian Băsescu și în special Guvernul, care a guvernat România sub amprenta domniei sale, mă refer în special la Guvernul Boc și Guvernul Ungureanu, le-au făcut românilor. Ei le-au tăiat pensiile, ei le-au tăiat salariile, noi le-am reîntregit. Ei au impozitat pensiile, noi am făcut dreptate și când, la 1 ianuarie 2015, Victor Viorel Ponta va fi președintele României, vreau să-i încredințez pe vrânceni și pe români că vor avea un președinte tânăr, un președinte bun, un președinte cu suflet, un președinte care va conduce România pentru toți românii, nu pentru o clică, așa cum a făcut Traian Băsescu. Victor Ponta va fi cel mai bun președinte pe care România l-a avut în istoria sa”, a afirmat Marian Oprișan.
    Acesta le-a transmis vrâncenilor că dacă vor vota cu Victor Ponta, județul Vrancea se va dezvolta, iar infrastructura va fi modernizată. „Vreau să mă adresez vrâncenilor și să le spun că nu-i voi dezamăgi niciodată, niciodată nu i-am dezamăgit și dacă vor vota cu Victor Ponta, Vrancea are și va avea cele mai bune drumuri, Vrancea va avea, deși unii nu cred și spun că e o nebunie, Vrancea va avea aeroport, Focșaniul va avea aeroport. Vrancea va avea autostradă și viața vrâncenilor va fi mult mai bună pentru că noi suntem oameni, avem suflet și știm să ne ocupăm de oamenii care ne sunt dragi”, a arătat  Marian Oprișan.
.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here