Și-a înjunghiat prietenul de pahar, în timp ce se aflau în bar
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Și-a înjunghiat prietenul de pahar, în timp ce se aflau în bar
Și-a înjunghiat prietenul de pahar, în timp ce se aflau în bar
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani au trimis în judecată un bărbat de 50 de ani, din Focşani, pe care îl acuză de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. Conform rechizitoriului fapta a avut loc pe terasa unui bar din Focşani, la data de 25 iunie 2017. Atunci, inculpatul a înjunghiat un bărbat cu un cuţit în spate, victima având nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru refacere.
Conform rechizitoriului, anterior altercaţiei, inculpatul a fost în vizită la locuinţa părţii vătămate, cei doi consumând împreună băuturi alcoolice. În aceeaşi zi, între cei doi a avut loc o discuţie mai aprinsă, iar inculpatul s-a supărat şi a plecat acasă. După ceva timp, persoana vătămată a ajuns la un bar din municipiu şi a continuat să consume alcool. În jurul orei 21.00, la barul respectiv a ajuns şi inculpatul, care avea asupra lui un cuţit. Fără să spună prea multe, inculpatul s-a dus direct la prietenul lui de pahar şi l-a înjunghiat în spate. Dosarul a fost trimis spre soluționare magistraţilor de la Judecătoria Focşani.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.



Intamplari neadevarate











FLASH NEWS NATIONAL












21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Sănătate

VIDEO și GALERIE FOTO: Theranova, locul unde renaște speranța pacienților care au nevoie de PROTEZE și ORTEZE
    Theranova este un Centru Medical de Protezare și Ortezare din România ce diferă de ceilalți competitori din acest domeniu. La Theranova, credem că oamenii pe care îi ajutăm să pășească din nou, reprezintă povești inspiraționale, ce merită împărtășite.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost