Serviciile de pază la componentele proiectului Vrancea Curată, scoase la licitație
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Serviciile de pază la componentele proiectului Vrancea Curată, scoase la licitație
Serviciile de pază la componentele proiectului Vrancea Curată, scoase la licitație
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Consiliul Județean Vrancea a scos la licitație serviciile de pază pentru platformele de colectare Mândrești, Odobești, Panciu, Mărășești, Adjud, stațiile de transfer din Focșani – Cîmpineanca, Vidra, Adjud, depozitul neconform închis Focșani- Cîmpineanca, Adjud, Haret și CMID – Haret. Este vorba de un acord cadru cu o durată de trei ani, valoarea estimată fiind de peste 4,3 milioane de lei.
    Proiectul „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în Judeţul Vrancea” are termen de finalizare data de 31 decembrie 2018 și este realizat în proporție de 90%. La această dată sunt finalizate 3 din cele 5 contracte aferente proiectului „Vrancea Curată”, respectiv: au fost închise şi reabilitate cele 5 depozite urbane de deşeuri neconforme din Focşani, Adjud, Mărăşeşti, Odobeşti şi Panciu, s-au construit 3 staţii de transfer pentru colectarea zonală a gunoiului (Focşani-Goleşti, Adjud şi Vidra), 6 platforme de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (de la Focşani-Mândreşti (2), Adjud, Mărăşeşti, Panciu şi Odobeşti) şi a fost construit Centrul de Management Integrat al Deşeurilor de la Haret.
    Cel de-al 4-lea contract, având ca obiect construirea celor aproximativ 587 de puncte de colectare a deşeurilor de la nivelul primăriilor de pe raza judeţului Vrancea, a fost semnat la finele lunii trecute. De asemenea, la această dată este  pregătită documentația necesară scoaterii la licitaţie a ultimului contract din cadrul proiectului „Vrancea Curată” -  selectarea operatorului Centrului de Management Integrat al Deşeurilor (CMID) de la Haret. Acesta este ultimul pas legal, necesar de îndeplinit, pentru ca proiectul de management al deşeurilor să poată deveni operaţional.
    Proiectul Vrancea Curată este blocat de mai bine de doi ani și de primarii liberali din comunele Țifești și Ciorăști. Concret, cei doi primari au refuzat să pună la dispoziție terenurile pentru construirea punctelor de transfer, blocând proiectul „Sistemul de management integrat al deșeurilor din Vrancea“, deși inițial au fost de acord cu acest proiect, iar localitățile respective sunt parte integrantă din proiect. Deși Consiliul Județean a câștigat procesele cu primăriile Ciorăști și Țifești, primarii localităților respective refuză în continuare să deblocheze acest proiect de importanță majoră pentru județul Vrancea.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost