Senatorul Dumitrescu s-a întâlnit cu o delegaţie din Malta
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Senatorul Dumitrescu s-a întâlnit cu o delegaţie din Malta
Voteaza :

Articolul a primit 10 voturi

   Vicepreşedintele Senatului României, Cristian Dumitrescu, s-a întâlnit, ieri, cu delegaţia Camerei Reprezentanţilor din Republica Malta, condusă de Angelo Ferrugia.
   În cadrul dialogului, vicepreşedintele Senatului asubliniat relaţiile excelente existente între cele două state, precum şi colaborarea fructuoasă în cadrul UE şi a instituţiilor internaţionale în care România şi Malta sunt membre. De asemenea, senatorul Dumitrescu a făcut o prezentare a situaţiei politice interne, cu accent pe problemele de actualitate din agenda Parlamentului, respectiv revizuirea Constituţiei, reforma administrativ-teritorială şi proiectul Roşia Montană. „România a înregistrat în primul semestru al acestui an o creştere economică importantă, pe fondul producţiei agricole foarte bune. Avem însă, în continuare, preocupări privind problemele inflaţiei şi ale şomajului, în contextul crizei economice internaţionale. Totodată, acordăm o atenţie deosebită problemei accesului pe piaţa muncii pentru cetăţenii români în toate statele membre ale Uniunii Europene”, a declarat vicepreşedintele Senatului.
   Preşedintele Camerei Reprezentanţilor din Malta, Angelo Ferrugia, a apreciat, la rându-i, relaţia bilaterală foarte bună dintre România şi Malta, insistând asupra posibilităţilor de lărgire şi diversificare a schimburilor economice şi culturale dintre cele două state, precum şi asupra colaborării pe plan parlamentar şi guvernamental. Acesta a subliniat sprijinul Maltei pentru integrarea României în Spaţiul Schengen, precum şi ridicarea, de la 1 ianuarie 2014, a restricţiilor pe piaţa muncii din Malta pentru cetăţenii români, în acest moment fiind necesar un permis de muncă.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost