Senatorul Dumitrescu s-a întâlnit cu ambasadorul Turciei
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Senatorul Dumitrescu s-a întâlnit cu ambasadorul Turciei
Senatorul Dumitrescu s-a întâlnit cu ambasadorul Turciei
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Senatorul PSD de Vrancea, Cristian Dumitrescu, președintele Comisiei de politică externă din Senat, a avut, marți, o întrevedere cu ES domnul Osman Koray Ertaş, ambasadorul Turciei în România. În cadrul acestei întâlniri, au fost abordate tematici legate de relaţiile bilaterale dintre România şi Turcia, la nivel parlamentar, cu accent pe cooperarea bilaterală româno-turcă, pe cooperarea trilaterală româno-turcă-polonă şi între grupurile parlamentare de prietenie existente în Parlamentul României şi în Marea Adunare Naţională a Turciei.
Ambele părţi au subliniat importanţa proiectelor de cooperare economică româno-turce aflate în curs de desfăşurare, precum şi necesitatea identificării de noi posibilităţi de valorificare a relațiilor de prietenie tradiţionale şi a confluențelor istorice şi culturale. „Împreună am trecut în revistă evoluţiile din zonele Orientului Mijlociu şi Mării Negre, exprimând acordul că un obiectiv prioritar comun, care uneşte toate statele din zonă, este crearea unui climat de stabilitate şi combaterea fermă a tuturor ameninţărilor față de mediul de securitate regional. În acest context, ambasadorul Turciei a evidențiat angajamentul ferm al Turciei ca partener în NATO, pentru menținerea păcii în regiunea Mării Negre“, a precizat senatorul Cristian Dumitrescu.
Totodată, interlocutorii au reafirmat dorința de a consolida cooperarea şi susţinerea reciprocă în cadrul organizațiilor internaţionale la care sunt parte.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost