Senatorul Cristian Dumitrescu s-a întâlnit cu ambasadorul Georgiei la Bucureşti
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Senatorul Cristian Dumitrescu s-a întâlnit cu ambasadorul Georgiei la Bucureşti
Senatorul Cristian Dumitrescu s-a întâlnit cu ambasadorul Georgiei la Bucureşti
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Senatorul PSD de Vrancea, Cristian Dumitrescu, a avut, marți, o întrevedere cu Nikoloz Nikolozishvili, ambasadorul Georgiei la Bucureşti, aflat într-o vizită de prezentare. „Am subliniat relația deosebit de bună pe care România o are cu Georgia, îndeosebi în plan politic și al cooperării ca state riverane Mării Negre. Domnia sa a subliniat importanța pe care o are atât pentru România cât și pentru Georgia menținerea păcii și stabilității în zona Caucazului, în contextul aspirațiilor integrării euroatlantice ale Georgiei și al sprijinirii acestora de către România. De asemenea, am subliniat și importanța continuării procesului de reforme interne în Georgia, pentru adaptarea la normele politico-economice europene și euroatlantice, fapt ce va facilita procesul de integrare“, a precizat senatorul Cristian Dumitrescu. 
Excelența Sa Nikoloz Nikolozishvili a apreciat calitatea și nivelul relațiilor bilaterale româno–georgiene, precum și sprijinul constant și prietenesc acordat de România în cursul celor 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice. Nikolozishvili a informat partea română asupra procesului de reformă politico-economico-socială ce are loc în Georgia, precum și a eforturilor țării domniei sale de a atinge cât mai repede standardele europene în domeniu. Ambele părți au apreciat nivelul și calitatea relațiilor bilaterale, subliniind aportul important al dialogului parlamentar în cadrul acestora și convenind asupra necesității continuării și pe viitor a relațiilor parlamentare la același nivel.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Interviu

GALERIE FOTO: Interviu cu deputata Rodica Boboc. „Am un mentor deosebit, în persoana domnului preşedinte Marian Oprişan“
Rodica Boboc este o doamnă prin definiţie. Elegantă, inteligentă, ambiţioasă, sensibilă, perseverentă şi cerebrală. Prenumele Rodica poate că nu a fost ales întâmplător, pentru că el semnifică „autoritate, ambiţie şi cu aptitudinea de a acumula o anumită cantitate de putere, fiind activă şi foarte capabilă să îşi asume responsabilitatea.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost