Senatorul Cristian Dumitrescu a participat la Conferința interparlamentară de la Tallinn, Estonia
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Senatorul Cristian Dumitrescu a participat la Conferința interparlamentară de la Tallinn, Estonia
Senatorul Cristian Dumitrescu a participat la Conferința interparlamentară de la Tallinn, Estonia
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Senatorul PSD de Vrancea, Cristian Dumitrescu, președintele Comisiei de Politică Externă din Senat, a participat la Conferința interparlamentară pentru Politică Externă și de Securitate Comună și Politica Europeană de Securitate și Apărare, eveniment ce reunește delegațiile parlamentare ale statelor membre UE, reprezentanți ai Parlamentului European și ai statelor candidate. Conferința interparlamentară s-a desfășurat în perioada 7-9 septembrie la Tallinn, Estonia. La Conferința interparlamentară a participat și înaltul Reprezentant al Uniunii pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, doamna Federica Mogherini.
    Pe agenda dezbaterilor s-au regăsit teme precum importanța Uniunii Europene în noul context global, revitalizarea unității relațiilor transatlantice, schimburi de opinii pe tema politicii comune de securitate și apărare, modalități de întărire a apărării europene, securitatea cibernetică și lumea hibridă. Pe agenda de lucru s-au mai aflat teme precum: Europa în context global; Întărirea politicii europene de apărare; Parteneriatul estic; Situația privind securitatea în peninsula coreeană în contextul experimentelor nucleare făcute de Republica Populară Democrată Coreeană (Coreea de Nord). În calitate de președinte al Comisiei de Politică Externă din Senat, dar și de șef al delegației Parlamentului României, senatorul Cristian Dumitrescu a ridicat problema parteneriatului estic și a situației din Republica Moldova ca țară aspirantă la integrarea în Uniunea Europeană și problema situației de securitate din Ucraina.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Interviu

GALERIE FOTO: Interviu cu deputata Rodica Boboc. „Am un mentor deosebit, în persoana domnului preşedinte Marian Oprişan“
Rodica Boboc este o doamnă prin definiţie. Elegantă, inteligentă, ambiţioasă, sensibilă, perseverentă şi cerebrală. Prenumele Rodica poate că nu a fost ales întâmplător, pentru că el semnifică „autoritate, ambiţie şi cu aptitudinea de a acumula o anumită cantitate de putere, fiind activă şi foarte capabilă să îşi asume responsabilitatea.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost