Selecții pentru 300 culegători de zmeură în Portugalia
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Selecții pentru 300 culegători de zmeură în Portugalia
Selecții pentru 300 culegători de zmeură în Portugalia
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Vrâncenii care doresc să lucreze sezonier, la recoltarea de zmeură în Portugalia, pot participa la selecțiile ce vor fi organizate luna aceasta.  „Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 16 ianuarie 2018. Persoanele cu domiciliul în județul Vrancea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, cu sediul în Focșani, B-dul Unirii, Nr.53A, telefon 0237/224.677, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
Sunt oferite 300 de posturi, pentru ocuparea cărora vor fi organizate selecții astfel: în data de 17 ianuarie 2017 la Roman, județul Neamț, la Complex Brăduțul, Bulevardul Republicii nr.46, lângă Liceul Tehnologic „Vasile Sav” (fostul Liceu nr.2), începând cu ora 9.00; la Brăila, în data de 19 ianuarie 2018, la Regal Events Ballroom (fostul Club Progresul), Bulevardul Independenței nr.282 (cu intrare din strada Galați), începând cu ora 9.00.
Durata contractului va fi de aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/ săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare.
Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie/ începutul lunii martie 2018. Pot participa la selecție persoanele fără cazier, apte pentru muncă la câmp, avantaj având persoanele cu experiență în agricultură, cu experiență în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.
Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi, oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii. Salariul de bază pentru culegători de zmeură, fără ore suplimentare, este de  603 euro brut/ lună iar cu ore suplimentare este de 1199 euro brut/ lună.
Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha Lda., platește 4,52 euro/zi lucrătoare pentru alocația de hrană, iar plata va fi efectuată la sfârșitul lunii împreună cu salariul.
Vor avea un avantaj persoanele care au cunoștințe de bază de limba
engleză/ spaniolă/ portugheză, dar nu este obligatoriu. Dosarul pentru înscriere va conţine următoarele documente: copie CI/BI; adeverință de la medicul de familie cu înscrisul „Apt pentru muncă”; CV EUROPASS în limba română.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Social

Adevăruri ȘOCANTE spuse de medicul Cătălin Groza despre educația sexuală. „Profesorului de Biologie îi este rușine să vorbească despre ciclul menstrual sau despre sarcină“
    În anul 2017, la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani  au fost abandonați 19 copii. 17 dintre aceștia au fost abandonați în secția nou-născuți (15 au ajuns la asistent maternal în regim de urgență și doi în centre maternale), alți doi copii cu handicap au fost abandonați în secția pediatrie.

POZA ZILEI

Puțină zăpadă

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost