Ședințe publice la Inspectoratul Școlar pentru repartizare pe posturi, detașare sau completarea normei didactice

0
1291


Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea a programat pentru zilele următoare mai multe ședințe publice pentru soluționarea cererilor de completare a normei didactice, pentru detașare sau repartizare pe posturi.
Prima ședință va avea loc chiar astăzi, în sala mare de ședințe a ISJ, începând cu ora 10.00. „Ședința din data de 19 august se va desfășura în sala mare de ședințe a ISJ Vrancea începând cu ora 10.00 cu următoarea ordine a activitătilor: 1) Soluționarea în ședință publică a cererilor de completare a normei didactice și de detașare în interesul învățământului pentru restrângere nesoluționată; 2) Repartizarea, în ședință publică, a cadrelor didactice titulare prin detașare la cerere prin continuitate și detașarea la cerere în ordinea descrescătoare a mediilor-numai în baza notelor obținute la concursurile de titularizare, sesiunile 2015 și/sau 2014; 3) Repartizarea pe posturile didactice/ catedrelor vacanțe/rezervate prin detașare la cerere a cadrelor didactice titulare, anterior concursului, participante la concursul de titularizare din 20 iulie 2016; 4) Repartizarea posturilor didactice/ catedrelor vacanțe/rezervate, la nivelul inspectoratului școlar inspectoratului, a candidaților cu media de repartizare minimum 7 (șapte) la concursul de titularizare 20 iulie 2016, conform art. 61 alin. (9) din Metodologie – toate specializările, mai puțin învățători și educatori”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul ISJ Vrancea.
 Următoarea ședință este programată pentru data de 22 august, pentru repartizare pe posture a unor cadre didactice. „Ședința din data de 22 august se va desfășura în sala mare de ședințe a ISJ Vrancea începând cu ora 10.00 cu următoarea ordine a activitătilor: 1. Repartizarea posturilor didactice/ catedrelor vacanțe/rezervate, la nivelul inspectoratului școlar inspectoratului, a candidaților cu media de repartizare minimum 7 (șapte) la concursul de titularizare din 20 iulie 2016, conform art. 61 alin. (9) din Metodologie – învățători și educatori”, se mai arată în comunicat.
Ultima ședință este programată pentru data de 24 august, tot pentru repartizarea pe posturi a unor cadre didactice. „Ședința din data de 24 august va desfășura în sală mare de ședințe a ISJ Vrancea începând cu ora 10.00 cu următoarea ordine a activitătilor: 1. Repartizarea, în ședința publică, a cadrelor didactice titulare prin detașare la cerere prin concurs specific în ordinea descrescătoare a punctajelor”, au mai transmis reprezentanții Biroului de Comunicare din cadrul ISJ Vrancea. 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here