Ședință pentru bugetul Focșaniului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ședință pentru bugetul Focșaniului
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Consilierii locali focșăneni vor discuta, astăzi, bugetul municipiului pentru acest an. Pe ordinea de zi a ședinței ordinare se află proiectele de hotărâre referitoare la repartizarea excedentului de anul trecut și alocarea fondurilor din acest an. Pentru acest an, municipalitatea a prognozat venituri, respectiv cheltuieli de funcționare și dezvoltare, în sumă de 171,9 milioane lei, din care 35,6 milioane lei sunt excedentul din anii trecuți. Bugetul pentru investițiile în infrastructură are alocate credite de angajament de 41 milioane lei și credite bugetare de 13,3 milioane lei. Proiectul de buget a fost prezentat din luna ianuarie pe pagina de internet a municipalității și trebuie să fie aprobat până la sfârșitul acestei săptămâni. Pe ordinea de zi a ședinței ordinare se mai află proiectul prin care 81 de cupluri focșănene, care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă, vor fi sărbătorite de municipalitate cu ocazia Dragobetelui, pe data de 17 februarie, iar un alt proiect de hotărâre prevede alocarea sumei de 10.000 lei din bugetul local al municipiului Focșani pentru organizarea sărbătorilor de primăvară - 1 și 8 martie 2018. Pe ordinea de zi se mai află proiecte de hotărâre precum cel referitor la aprobarea documentațiilor tehnico-economice, a indicatorilor tehnico-economici, faza DALI și descrierea sumară a investiției propuse a fi realizată prin proiect pentru obiectivul „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din municipiul Focșani, etapa a II-a” și aprobarea indicatorilor tehnico-economici la faza de documentație avizare lucrări de intervenție DALI pentru obiectivul de investiții „Refacere infrastructură străzi: str. Alexandru Sahia, Fundătura Alexandru Sahia și str. Lunei”.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost