Șapte ani de închisoare pentru că și-a înjunghiat fratele

0
481


Bărbatul din Garoafa, care aproape și-a omorât fratele, pe 30 decembrie anul trecut, după ce l-a înjunghiat cu un cuțit, a fost condamnat la închisoare. Judecătorii de la Tribunalul Vrancea l-au condamnat pe Mirel Åžtefan S. la executarea unei  pedepse de 7 ani și 6 luni de închisoare, având în vedere și faptul că este recidivist, fiind condamnat anterior pentru același gen de faptă.  
Magistrații au respins, ca nefondată, cererea formulată de inculpat de schimbare a încadrării juridice din infracțiunea de tentativă la omor calificat săvârșită asupra unui membru de familie, în infracțiunea de lovire sau alte violențe. „Condamnă pe inculpatul S. Mirel Åžtefan, la o pedeapsă de 7 (șapte) ani și 6 (șase) luni închisoare și 3 ani interzicerea drepturilor prev. de art. 64 alin. 1 lit. a teza a II-a și lit. b Cod penal vechi, pentru infracțiunea de tentativă la omor calificat, săvârșită asupra unui membru al familiei”, se arată în sentință, care poate fi atacată cu apel. 
 Judecătorii au dispus și prelevarea de probe biologice de la inculpat. El a fost obligat și la plata cheltuielilor judiciare către stat, dar și a cheltuielilor de transport efectuate de   Serviciul de Ambulanță Vrancea și a cheltuielilor efectuate cu îngrijirile medicale acordate victimei la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” din Focșani.  Partea vătămată, respectiv fratele inculpatului, nu a avut pretenții să fie despăgubit și  nu s-a constituit parte civilă în cauză. 
  
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here