Salvador Sobral, laureatul Eurovision 2017, a fost externat după transplantul de inimă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Salvador Sobral, laureatul Eurovision 2017, a fost externat după transplantul de inimă
Salvador Sobral, laureatul Eurovision 2017, a fost externat după transplantul de inimă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Cântăreţul portughez Salvador Sobral, câştigător al ediţiei de anul trecut al concursului Eurovision, a fost externat joi după amiază după operaţia de transplant de inimă la care a fost supus în decembrie, potrivit unui comunicat al medicilor publicat vineri şi citat de EFE. Comunicatul, publicat de Centro Hospitalario de Lisboa Occidental cu acordul lui Sobral, precizează că recuperarea sa după operaţie a fost "foarte satisfăcătoare" şi "fără complicaţii". De asemenea, doctorii îi recomandă artistului să evite să fie expus "unui număr mare'' de vizite, un lucru obişnuit într-o perioadă postoperatorie de acest tip.
Salvador Sobral a fost supus cu succes unui transplant de inimă la 8 decembrie şi a fost internat timp de două săptămâni la Centrul de Îngrijiri Intensive (UCI) din capitala ţării. Cântăreţul portughez, care a împlinit 28 de ani la 28 decembrie, a câştigat ultima ediţie a Eurovisión cu balada 'Amar pelos dois', compusă de sora sa, Luísa Sobral. Datorită acestei victorii, prima din istoria participării Portugaliei la Eurovision, Lisabona va găzdui ediţia de anul acesta a concursului muzical ale cărui semifinale vor avea lor în datele de 8 şi 10 mai, iar marea finală la 12 mai.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost