Salma Hayek va primi Legiunea de Onoare
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Salma Hayek va primi Legiunea de Onoare
Salma Hayek  va primi  Legiunea  de Onoare
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Actriţa mexicană Salma Hayek, în vârstă de 45 de ani, va primi Legiunea de Onoare din partea preşe-dintelui francez Nicolas Sarkozy, în cadrul unei recepţii oficiale ce va fi organizată la Palatul Elysée din Paris, în prima parte a acestui an.
Salma Hayek, căsătorită cu omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fiică, Valentina, în vârstă de patru ani, va primi Legiunea de Onoare în grad de Cavaler, informează contactmusic.com.
Printre personalităţile din cinematografie care au fost recompensate în trecut cu aceeaşi distincţie se numără Robert Redford, Clint Eastwood şi Robert De Niro.
Actriţa mexicană nu va merge singură la ceremonia de înmânare a medaliei, întrucât socrul ei, magnatul Francois Pinault va fi ridicat în cadrul aceleiaşi ceremonii la rangul de Înalt Ofiţer al Legiunii de Onoare.
Legiunea de Onoare a fost înfiinţată de generalul francez Napoleon Bonaparte în 1802 cu scopul de a recompensa serviciile deosebite aduse Franţei. Spre deosebire de Ordinul Imperiului Britanic, care este acordat doar cetăţenilor britanici, Legiunea de Onoare poate fi acordată şi cetăţenilor străini.
Salma Hayek este una dintre cele mai exotice frumuseţi de la Hollywood. Ea a fost nominalizată la Oscar pentru portretul pictoriţei mexicane Frida Kahlo din “Frida” (2002). Salma Hayek este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune ame-rican “Betty cea urâtă din New York”.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Local

Află câtă apă consumă un vrâncean; raportul a fost făcut public de SGA
Un vrâncean consumă anual 49 metri cubi de apă, arată un raport al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea. Raportul a fost prezentat, ieri, în ședința Colegiului Prefectural.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost