S-a spânzurat din cauza datoriilor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
S-a spânzurat din cauza datoriilor
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Un bărbat din Odobeşti nu a mai putut duce povara datoriilor pe care le avea şi  şi-a pus capăt zilelor. Bărbatul a stat la masă cu familia, iar după aceea s-a ridicat şi a plecat. La scurtă vreme, soţia l-a găsit fără suflare, chiar în locuinţă. Bărbatul şi-a pus capăt zilelor în data de 17 august, la ora 21.43. Decebal M. a mai avut tentative de suicid şi de fiecare dată gestul necugetat a fost pus pe seama problemelor financiare cu care se confrunta. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă, cu excepţia celor provocate de ştreang, şi a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.
În ultima vreme, sinuciderile, dar şi tentativele se ţin lanţ. Aproape zilnic, cel puţin o persoană ajunge la spital în stare gravă, după ce a înghiţit medicamente sau a băut substanţe toxice. De curând, un bărbat din Tătăranu s-a întors din Italia, iar în urmă cu câteva zile a fost găsit spânzurat în locuinţă.
De la începutul anului şi până în prezent, cel puţin 10 oameni şi-au pus capăt zilelor. Printre ei şi o copilă de numai 13 ani, din comuna Tulnici.


 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • era un betiv si curvar de fel ce sa spun eu de el avea si sotie si amata pe amata ocheama ana pe mort ise sune doru................

    DE maricica, postat pe 19-08-2011, la 13:46

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost