Rugby – Veteranii și piticii Vrancei, la ”Turneul Corturilor”, anul 2!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Rugby – Veteranii și piticii Vrancei, la ”Turneul Corturilor”, anul 2!
Rugby – Veteranii și piticii Vrancei, la ”Turneul Corturilor”, anul 2!
Primul turneu din circuit va fi duminică, 20 mai, la Bîrlad
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    A doua ediție a ”Turneului Corturilor”, va începe duminică, 20 mai, la Bîrlad, pe stadionul Rulmentul, acolo unde, la prima ediție a întrecerii echipelor de rubiști veterani, s-a aflat și președintele FR Rugby, fostul mare internațional Alin Petrache, așa cum se poate observa în una dintre imaginile ce însoțesc acest articol. Prezența președintelui Federației a fost mai mult decât un act de frumoasă camaraderie, din moment ce, pe site-ul FR Rugby, într-o postare din 15 mai 2018 este anunțat și sprijinul Departamentului de Dezvoltare Moldova Nord din cadrul Federatiei Romane de Rugby pentru turneele din circuitul care este oraganizat de asociațiile județene și cluburile de rugby din Vaslui, Iași, Suceava și Vrancea.
La competiția de la Bîrlad se vor întrece echipele de veterani ”Dacii Liberi” Iași, Prietenii rugby-ului din Bucovina Suceava, ”Old Boys Fii Vrâncioaiei” Focșani”, ”Zimbrii” Tecuci și ”Old Balls” Bîrlad. Ca într-o veritabilă școală de rugby predat direct pe terenul de joc, alături de veterani se vor afla echipe de minirugby U 10 și U 12 care vor juca sub privirile – cu siguranță, admirative și nostagice - ale rugbiștilor veterani care și-au asumat și rolul de profesori îndrumători pentru cei care pot deveni rubyștii ce vor revigora un sport admirabil, dar cu practicanți din ce în ce mai puțini!    ”Old Boys Fiii Vrâncioaiei” vor avea în premieră alături grupe de copii pe care le-au constituit și din care au format echipe foștii valoroși rugbiști - actuali profesori în rugby Cătălin Răileanu, Daniel Ene și Florin Onofrei. ”Pentru noi va fi o premieră, dar ne mândrim că-i putem avea lângă noi pe acești copii, din care vor răsări rugbiști adevărați. Ne-am dorit să avem echipe de minirugbiști de la început, însă este bine că prietenii și colegii noștri au reușit să alcătuiască grupele de copii. Au muncit foarte mult, au căutat prin orașe și prin sate copii care să-și dorescă să joace rugby și ne-au făcut o mare bucurie. Nu au nici de unele. Sunt la început, însă ne vom strădui să-i facem să se simtă rugbiști alături de noi”, mi-a spus Florin Topală, principalul comunicator al ”Rugby Club Old Boys” Focșani.
    Pentru la Bîrlad, veteranii Vrancei au pregătit următorul lot de jucători: Florin Topală, Cosmin Mărgineanu, Mihai Toader, Paul Petrila, George Stanciu, Dănuț Niță, Viorel Trifan, Romică Aroșculesei, Marius Ghiuler, Claudiu Ciobotaru, Florin Onofrei, Cătălin Răileanu, Cosmin Brăileanu, Cristian Năstase, Gabriel Asaftei, Costel Fîntînaru, Răzvan Daroga, Bogdan Haret, Dragoș Mihăilă, Iulian Agapi, Claudiu Păun, Ionel Ciobanu, Ionuț Saulea. 
    A doua etapă a Turneului Corturilor va fi la Iași, după care vor fi turneele de la Focșani și Tecuci. 


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost