Regina Elisabeta a II-a anunţă o nouă reformă: mai puţin plastic în palatele regale
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Regina Elisabeta a II-a anunţă o nouă reformă: mai puţin plastic în palatele regale
Regina Elisabeta a II-a anunţă o nouă reformă: mai puţin plastic în palatele regale
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Plasticul reutilizabil nu va mai putea fi folosit în viitor în domeniile care aparţin familiei regale britanice, au anunţat luni angajaţii biroului de presă de la Palatul Buckingham, citaţi de DPA. Sticlele din plastic vor dispărea din domeniile regale şi vor fi înlocuite cu ambalaje biodegradabile. Această măsură vizează reducerea impactului generat de deşeurile din plastic asupra mediului înconjurător, a declarat un purtător de cuvânt al familiei regale britanice.
Beţişoarele din plastic folosite în cafenelele amenajate în cadrul reşedinţelor regale britanice şi în cantinele destinate angajaţilor care lucrează pentru casa regală vor fi de asemenea eliminate. Este posibil ca membrii familiei regale şi invitaţii lor să nu remarce însă o modificare substanţială, deoarece apa este deja servită în reşedinţele regale doar în ambalaje din sticlă. De acum înainte, serviciile de catering pentru angajaţii familiei regale britanice vor utiliza doar farfurii din porţelan şi pahare din sticlă.
În plus, "un buletin verde" îi va informa cu regularitate pe angajaţii casei regale în legătură cu inovaţiile din domeniul mediului înconjurător, precum modalităţile de reducere a deşeurilor şi a consumului de energie.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Sănătate

VIDEO și GALERIE FOTO: Theranova, locul unde renaște speranța pacienților care au nevoie de PROTEZE și ORTEZE
    Theranova este un Centru Medical de Protezare și Ortezare din România ce diferă de ceilalți competitori din acest domeniu. La Theranova, credem că oamenii pe care îi ajutăm să pășească din nou, reprezintă povești inspiraționale, ce merită împărtășite.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost