Regele Olandei va învăța să piloteze avioane Boeing 737
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Regele Olandei va învăța să piloteze avioane Boeing 737
Regele Olandei va învăța să piloteze avioane Boeing 737
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Regele Olandei Willem-Alexander, care lucrează ocazional pentru compania aeriană națională KLM, va începe cu curs de pregătire pentru a pilota avioane Boeing 737, a anunțat miercuri un cotidian olandez, citat de AFP. După formare, Willem-Alexander va continua să zboare de două ori pe lună pentru KLM în postul de copilot.
KLM va elimina din flota sa avionul regional Fokker 70, utilizat pe distanțe scurte ca Amsterdam-Londra. Ceea ce îl împiedică să piloteze, pentru că regele nu dorește decât zboruri scurt curier. "Vreau să continui ca pilot ocazional pentru KLM", a explicat Willem-Alexander într-un interviu acordat cotidianului olandez De Telegraaf. "În consecință, acest lucru nu se poate face decât pe avioane ca 737(...), pentru zboruri scurt curier", a adăugat monarhul. "Orice avion mai mare decât acesta implică să zbor noaptea, ceea ce m-ar împiedica să mă întorc la timp în Olanda în caz de urgență", a detaliat Willem-Alexander.
Cursurile de pregătire pentru a pilota acest avion american, care poate transporta până la 215 pasageri, vor începe la sfârșitul lunii. Pasagerii nu cunosc, totuși, identitatea pilotului lor regal, pentru că prezența acestuia la bord nu este anunțată niciodată. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost