Razie în baruri și discoteci a polițiștilor vrânceni: 9 infracțiuni constatate, peste 300 sancțiuni aplicate
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Razie în baruri și discoteci a polițiștilor vrânceni: 9 infracțiuni constatate, peste 300 sancțiuni aplicate
Razie în baruri și discoteci a polițiștilor vrânceni: 9 infracțiuni constatate, peste 300 sancțiuni aplicate
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Acţiune pentru menţinerea climatului de siguranţă publică în zona barurilor și discotecilor

Peste 300 de sancțiuni aplicate pentru ilegalitățile identificate.

În perioada 09-10 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au desfășurat o acțiune complexă pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență în zona barurilor, discotecilor și sălilor de jocuri de noroc, precum și pentru identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii.
La activități au participat 145 polițiști din cadrul serviciilor operative (Ordine Publică, Rutier, Investigații Criminale și Investigarea Criminalității Economice), al polițiilor municipale, orășenești și secțiilor rurale de poliție, fiind efectuate 229 de controale, în urma cărora au fost legitimate 724 persoane.
În cadrul acțiunii au fost constatate 9 infracțiuni, din care 5 la regimul rutier, una de natură judiciară, una de natură economică și 2 la alte genuri de fapte. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 320 de sancţiuni contravenţionale dintre care: 26 la Legea 61/1991 republicată, 10 la Legea 171/2010, 2 la Legea 12/1990, 2 la Legea 333/2003, 272 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice și 8 la alte acte normative, valoarea totală a acestora fiind de 108.530 lei. De asemenea, în urma neregulilor constatate, au fost reținute 18 permise de conducere și 21 certificate de înmatriculare.
Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea vor continua şi în perioada următoare activitățile specifice, în vederea prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite, în toate domeniile, pe raza întregului judeţ, pentru creșterea siguranței cetățeanului și menținerea unui climat de ordine şi siguranță publică.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 12 martie

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost