ProWeb, curs pentru profesorii de matematică, fizică, chimie și biologie
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ProWeb, curs pentru profesorii de matematică, fizică, chimie și biologie
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea va organiza cursul de formare „Rețea de formare continuă a cadrelor didactice pentru utilizarea multimedia, instrumentația virtuală și web 2.2 în aria curriculară Matematică și științe ale naturii (ProWeb)”.
Furnizorul proiectului este Universiatea Valahia din Târgoviște, prin proiectul ID POSDRU/157/1.3/S141587. 
La cursul de formare pot participa cadrele didactice din învățământul primar, cadre didactice care predau o disciplină din aria curriculară Matematică și științe ale naturii (fizică, chimie, biologie). Prioritate pentru selecție vor avea profesorii debutanți din mediul rural. Cursul de formare se va desfășura pe parcursul anului școlar 2014-2015 și va fi alcătuit din două module, fiecare modul fiind cotat cu 25 de credite. 
Dosarul de înscriere va trebui să conțină: cerere de înscriere în procesul de selecție a grupului țintă, copie după cartea de identitate, adeverință de salariat (din care să reiasă apartenența la unitatea de învățământ eligibilă, aria curriculară matematică și științele naturii sau învățător), declarație de consimțământ privind prelucrarea datelor personale, formularul de identificare a grupului țintă. Dosarele de înscriere se depun la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea până la data de 24 septembrie, persoane de contact fiind inspectorii școlari Lidia Dumbravă și Ion Ionașcu. 
Modelele de cereri AICI

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost