Proiectul privind obținerea avizului ISU pentru mai multe școli din Adjud, scos la licitație
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Proiectul privind obținerea avizului ISU pentru mai multe școli din Adjud, scos la licitație
Proiectul privind obținerea avizului ISU pentru mai multe școli din Adjud, scos la licitație
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Primăria Municipiului Adjud a scos la licitație mai multe contracte din cadrul proiectului „Lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu“ pentru mai multe unități școlare din Adjud. Proiectul are o valoare de peste 9 milioane de lei și va consta în  efectuarea unor lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu la unități școlare din oraș.
    Până în acest moment au fost scoase la licitație contractele: „Lucrări de instalații în vederea obținerii avizului de securitate la incendiu pentru obiectivul Colegiul Tehnic „Gheorghe Bals”, Municipiul Adjud, județul Vrancea”, în valoare de peste 1,1 milioane de lei; ,,Lucrări de instalații în vederea obținerii avizului de securitate la incendiu pentru obiectivul Scoala gimnazială «Mareșal Alexandru Averescu», Municipiul Adjud, județul Vrancea, în valoare de 758 de mii lei“.    
    Obiectul celor două contracte presupune: servicii de proiectare, documentații necesare obținerii acordurilor și avizelor conform caietului de sarcini, asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrarilor, execuție de lucrări în conformitate cu proiectul tehnic și a detaliilor de execuție.
    În cadrul proiectului „Lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu“ pentru mai multe unități școlare din Adjud vor fi realizate următoarele obiective de investiții: Lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu pentru obiectivul Colegiul Naţional „Emil Botta“, Municipiul Adjud, judeţul Vrancea-965,771.18 lei; Lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu pentru obiectivul Colegiul Tehnic "Gheorghe Balş“ -1,337,135.25 lei; Lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu pentru obiectivul Şcoala gimnazială "Angela Gheorghiu" – 475,357.21 lei; Lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu pentru obiectivul Şcoala gimnazială "Mareşal Alexandru Averescu" – 895,241.53 lei; Lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu pentru obiectivul Şcoala gimnazială "Mihail Armencea" – 482,938.66 lei; Lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu pentru obiectivul Şcoala gimnazială "Principele Radu" – 477,433.59 lei; Reabilitare clădire Grădiniţa cu program prelungit nr.4, Municipiul Adjud, judeţul Vrancea în vederea obţinerii autorizaţiei sanitare de funcţionare şi autorizaţiei ISU -4,815,405.21 lei.
    Primarul municipiului Adjud, Constantin Armencea, a precizat că speră să finalizeze rapid procedurile de achiziții publice, pentru ca în primăvara aceasta să înceapă lucrările propriu zise la investițiile mai sus amintite. „Majoritatea sunt proiecte pentru efectuarea unor lucrări de instalaţii în vederea obţinerii avizului de securitate la incendiu la unități școlare din oraș, unități școlare care nu sunt autorizate ISU pentru că nu corespund prevederilor legale în vigoare“, a precizat primarul Constantin Armencea. Conform legilor în vigoare, autorizaţii de securitate sunt obligatorii pentru clădirile ce aparțin autorităților publice locale și centrale, ce au o arie desfășurată mai mare sau egală cu 600 mp.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost