Proiecte pentru reabilitarea străzilor din centrul Focșaniului
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Proiecte pentru reabilitarea străzilor din centrul Focșaniului
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Primăria Focșani a scos la licitație mai multe lucrări de reabilitare a străzilor din municipiu. În prima etapă trebuie realizate documentațiile tehnice și ulterior se începe execuția. Investițiile noi urmează să fie realizate pe străzile din zona fostei Autogări, în zona Sud dar și în centrul Focșaniului. Au fost scoase la licitație documentațiile tehnice ale lucrărilor pe Căpitan Stoenescu, Popa Șapcă, Magheru, Dornișoarei, Fundătura Dornișoarei, Teiului, Ion Basgan, Revoluției, Aleea Sudului, Aleea Parc, căpitan Crețu Florin.
    Primarul Cristi Misăilă a arătat că, în cazul străzii Ion Basgan, documentația tehnică prevede inclusiv străpungerea spre Bulevardul Independenței. Edilul a arătat că o altă investiție aflată în procedura de licitație publică este Parcul tematic pentru bicicliști din cartierul Sud dar și lucrările la străzile Nicolae Săveanu și Cincinat Pavelescu. Nu în ultimul rând, municipalitatea a scos la licitație lucrările de proiectare pentru reabilitarea și modernizarea Dispensarului din Sud. Primarul Cristi Misăilă a precizat că în această perioadă se lucrează la documentație pentru 28 de străzi din municipiu, astfel încât să fie realizate lucrări de proiectare. Lucrările ar urma să înceapă după finalizarea procedurilor de achiziție publică, estimate la circa 90 de zile. „Vreau ca lucrările la aceste proiecte de investiții în infrastructura rutieră să fie demarate în perioada august-septembrie, după finalizarea procedurilor de achiziție publică”, ne-a spus primarul Cristi Misăilă.
    Edilul a precizat că municipalitatea așteaptă și rezultatul evaluării de la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru obținerea finanțării prin PNDL pentru mai multe străzi, precum Gloriei, Caragiale, Traian Ionescu, Moș Ion Roată, Transilvaniei, Rodnei, Alecu Russo, Albinei, Cărăbuș, Jiliștei, 13 Decembrie, Putnei, Diviziei, 1 Mai, Podgoriei, I. Creangă, Aleea Școlii, Aleea Florilor, Cartier CFR, Racoviță, Tătulescu, N. Titulescu, Timotei Cipariu, Arh. I. Mincu, Muncitori, Miron Costin, Mărăști, Duiliu Zamfirescu. Municipalitatea are prevăzute fondurile pentru realizarea lucrărilor pe aceste străzi și speră ca investiția să fie finalizată prin acest program național iar banii să fie utilizați pentru alte investiții din Focșani. Situația investițiilor publice din Focșani a fost întârziată anul acesta de adoptarea bugetului local, care depinde de bugetul național. Ori, în acest an, bugetul municipiului a fost adoptat abia la sfârșitul lunii martie, o întârziere de două luni față de anii anteriori. Iar fără un buget aprobat nu a putut fi începută nicio investiție în municipiu.


 

 

3 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Dar strada Al.Sihleanu când este prevazut sa fie reabilitata?

  DE Ionescu, postat pe 17-07-2017, la 09:24

 • Dar str.Dinicu Golescu când va fi asfaltat? ? Ne-am s?turat de peticeli !

  DE Elvira, postat pe 17-07-2017, la 09:42

 • locuri de parcare???

  DE george, postat pe 17-07-2017, la 23:40

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
30
33
5
2
34
19

Extragerea noroc:  5130775

Harta Focsani
   

Social

Copii vânduţi pe geam și nume schimbate pentru a scăpa de demonii bolilor
    Aţi auzit de copiii vânduţi pe geam sau cumpăraţi, scăpând în acest fel de o boală chinuitoare? Aţi auzit de familii care schimbau numele copiilor pentru a le vindeca toate problemele de sănătate?

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost