Proiect dedicat copiilor supradotați
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Proiect dedicat copiilor supradotați
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

  Centrul Gifted Education – prima școală din România pentru copiii și adolescenții supradotați organizează, în perioada 1-2 noiembrie 2014, Programul Porților Deschise, prin care invită copii supradotați să-și înțeleagă, să-și descopere și să-și gestioneze mai bine propriile emoții prin jocuri și relaționare. Programul se adresează copiilor supradotați din România, cu vârste între 7 și 14 ani. Pentru a se califica la Programul Porților Deschise, copiii sunt invitați să participe la Selecția Finală (http://giftededu.ro/scoala-de-excelenta/selectie) sau la testarea internațională a inteligentei cu WISC IV, până la data de 25.09.2014.
    În contextul în care sistemele de educație pun accent exclusiv pe dezvoltarea inteligenței intelectuale, Centrul Gifted Education consideră că, pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, inteligența emoțională (EQ) reprezintă un indicator cheie, chiar mai important decât abilitățile intelectuale sau cele tehnice. „Anual, Centrul Gifted Education dorește să ofere copiilor supradotați șansa de a intra în contact cu un mediu de hrănire specializat care le va (re)suscita interesul, curiozitatea, le va oferi contactul cu o lume care îi susține și îi face constienți că pot mai mult referitor la potențialul propriu. Vor face aceasta prin jocuri și relaționare dedicate dezvoltării inteligenței emoționale - o inteligență care poate influența decisiv succesul lor în viață”, a declarat Monica Gheorghiu, președintele Centrului Gifted Education, prin comunicatul de presă trimis redacției noastre. 
 


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Local

Află câtă apă consumă un vrâncean; raportul a fost făcut public de SGA
Un vrâncean consumă anual 49 metri cubi de apă, arată un raport al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea. Raportul a fost prezentat, ieri, în ședința Colegiului Prefectural.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost