Profil de performer – Narcisa Ion

0
2072


Narcisa-Georgeta Ion
– S-a născut la Buzău, la 14 mai 1999
– Este o domnișoară frumoasă, cu fire deschisă, cu umor, care-și știe rostul în sport: „când urc în mașină să plec la concursuri, gândul meu este să lupt și să câștig pentru ca să-l mulțumesc pe sensei!” Este, cu siguranță, o formă de respect pentru profesorii care îi pregătesc pentru sport și viață, în general, pe acești copii talentați ce-și consumă frumoșii lor ani în sălile de sport! 
– Face parte dintr-o generație de judoka pregătiți la Focșani care pot aduce mari performanțe pentru România!

– A început judou-ul la Buzău cu profesoara Ioana Nicola, căreia îi adresează și prin intermediul Monitorului de Vrancea mulțumiri pentru că a inițiat-o în sportul care a cucerit-o după ce încercase la gimnastică și înot!
– A fost dusă în sala de sport de părinți, dar ea a ales ce vrea să facă! „Mi-a plăcut la judo din prima!” 
– Din clasa a 8-a a venit la LPS Focșani unde a început să lucreze cu sensei Stănică Grosu. Apoi, ca și alți colegi ai ei de generație, a trecut la sensei Iulian Surlă.
– Este elevă în clasa a X-a la LPS Focșani, îl are ca diriginte pe sensei Marinel Palade; îi plac franceza, româna, engleza. Judo-ul este inclus necondiționat între preferințe!
– Locuiește la căminul Liceului, în cameră cu alte două colege cu care este prietenă.
– Concurează la categoria ei de vârstă, dar și la categorii superioare, cu rezultate foarte bune!
– În 2016 are o medalie de bronz la Campionatul Național U 21 de la Cluj-Napoca și o altă medalie de bronz la etapa de cupă Europeană de la Cluj-Napoca, unde a avut adversare din Croația, Serbia, Germania, Italia, Marea Britanie, Ungaria

– A fost componentă a Centrului Național de Judo de la Deva.
– Ce spune despre Narcisa Ion, primul ei antrenor de la Focșani, sensei Stănică Grosu: „Este un copil de viitor, care nu doar promite! De fiecare dată a confirmat că merită încrederea noastră. Este o fire ambițioasă, liniștită, învață bine la școală. Crește frumos!”
    Narcisa Ion, fata venită la Focșani unde clubul are condiții „mai bune decât cel de la Buzău pentru participarea în concursuri” știe că acum este încă mică, dar vrea să ajungă mare în judo! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here