Profesoara de pian și vioară Anica Ghinea a murit în urma unui stop cardio-respirator
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Profesoara de pian și vioară Anica Ghinea a murit în urma unui stop cardio-respirator
Profesoara de pian și vioară Anica Ghinea a murit în urma unui stop cardio-respirator
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Lumea artistică din Focșani este în doliu după ce profesoara de pian și vioară Anica Ghinea a încetat din viață. Aceasta a murit subit, în urma unui stop cardio-respirator. Deși se pensionase, profesoara încă mai preda la Liceul de Artă Gheorghe Tattarescu din Focșani. Profesoara Anica Ghinea avea 68 de ani și provenea dintr-o familie de muzicieni.
Potrivit informațiilor furnizate de profesoara Doina Colavini, inspector școlar arte, Anica Ghinea a predat decenii întregi vioară și pian, insuflându-le elevilor săi dragostea pentru muzică și artă în general. ”A fost un profesor implicat, care muncea mult și cu dăruire pentru elevi și muzică. A avut mereu rezultate deosebite, atât la vioară cât și la pian, mulți dintre elevii dumneaei ajungând muzicieni cunoscuți în orchestrele din țară. Suntem surprinși de cele întâmplate. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, ne-a spus profesoara de pian Doina Collavini.
Foștii colegii de cancelarie își exprimă regretul pentru pierderea  profesoarei Anica Ghinea. ”Slujitorii armoniilor și ai frumosului din Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” Focșani trăiesc la unison sentimente de durere la despărțirea de colega de muncă și prietenă de profesie, profesoara Anica Ghinea. De-a lungul timpului, a călăuzit elevii liceului pe drumul muzicii, promovând gustul pentru frumos și insuflând respect pentru valorile artistice. Cele mai mari bucurii le-a avut prin reușitele elevilor dânsei, alături de care s-a remarcat și a scris o pagină în istoria liceului nostru. Respect și imensă prețuire pentru memoria și faptele distinsei doamne profesoare! Dumnezeu să o ierte și să o așeze în lumea celor buni și drepți. Pios omagiu!”, transmit foștii colegi de la Liceul de Artă. 
Toți cei care au cunoscut-o pe îndrăgita profesoară de pian și vioară au transmis mesaje de regrete. ”Respectata noastră profesoara de pian Anica Ghinea a încetat din viață! De-a lungul timpului a călăuzit elevii Liceului de Artă Focșani pe drumul muzicii, promovând gustul pentru frumos și insuflând respect pentru valorile artistice. Cele mai mari bucurii le-a avut prin reușitele elevilor dânsei alături de care s-a remarcat și a scris o pagina în istoria liceului nostru. Respect și imensă prețuire pentru memoria și faptele distinsei doamne profesoare”, este mesajul lui Ioan Constantinescu, fost actor la Teatrul Municipal Mr. Gh. Pastia din Focșani. Potrivit unor surse din apropierea familiei, profesoara va fi înmormântată astăzi.

Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost