Primăria Focșani a început dezinsecția în parcuri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Primăria Focșani a început dezinsecția în parcuri
Primăria Focșani a început dezinsecția în parcuri
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Primăria Focșani a anunțat că a început acțiunea de dezinsecție în parcurile din municipiu. Activitățile se vor derula în fiecare seară, de la ora 21,30, când angajații Serviciului de dezinsecție din cadrul Direcției de Dezvoltare Servicii Publice Focșani vor stropi parcurile cu substanțe împotriva căpușelor, tânțarilor și a altor insecte. „Prima acțiune se va desfășura în Grădina Publică și parcurile Schuman și Alexandru Vlahuță. Rugăm pe această cale focșănenii să evite aceste locuri de promenadă după ora mai sus menționată”, se arată în comunicatul Primăriei.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost