Premiul II la Olimpiada Națională de Neogreacă pentru o elevă de la Cuza

0
2270


O elevă de la Colegiul Național Cuza a obținut premiul II la Olimpiada Națională de Neogreacă, ea fiind îndrumată de profesoara Silvia Ofelia Chelariu. Este vorba de Denisa-Geanina Răducan, potrivit inspectorului școlar profesor Marilena Găucan.
„Olimpiada de neogreacă s-a desfășurat la Brașov, eleva Denisa- Geanina Răducan, de la Colegiul Național Al. I. Cuza, Focșani, îndrumată de prof. Silvia-Ofelia Chelariu, obținând premiul al II-ea. Județul nostru a fost reprezentat și de elevele Iuliana Dorofte, Liceul Pedagogic Spiru Haret, Focșani, pregătită de prof. Elena Rodica Miron și de Flavia-Åžtefania Dănilă, Colegiul Național Emil Botta, Adjud, îndrumată de prof. Ionela Anghelina”, a transmis inspectorul școlar.
„A fost o experiență unică, pe care, cu siguranță, am dori să o repetăm, deoarece nu doar că ne-a facut să ne simțim onorate să reprezentăm Vrancea în această competiție, dar și pentru că am reușit să venim acasă cu un bine meritat loc II la nivelul B2. Deși au fost foarte mulți participanți (aprox. 200), ne-am ambiționat și mai mult. Subiectele au fost mai grele decât în anii trecuți, în special subiectul compunerii, în care ni se cerea să redactăm o scrisoare adresată unei asociații de protejare a monumentelor istorice, în care să vorbim despre impactul negativ pe care societatea îl are asupra acestora”, au declarat elevele, potrivit inspectorului școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here