Peste 150 de sportivi vor participa la Tiger Classic, competiție de culturism și fitness organizată la București

0
666


Peste 150 de sportivi vor participa la Tiger Classic, competiție de culturism și fitness ajunsă la a XI-a ediție și organizată la Teatrul Tineretului (Palatul Național al Copiilor) din București în perioada 9-10 septembrie, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, Mihai Tigora, președintele AS Tiger Sports. „Tiger Classic a ajuns la ediția a XI-a, care se va desfășura anul acesta sub egida celei mai mari federații, IFBB (Federația Internațională de Culturism și Fitness). Suntem mândri să facem parte din marea familie a federației internaționale și cred că putem dezvolta proiecte interesante împreună. Anul acesta competiția are foarte multe categorii pentru toate tipurile de sportivi din zona de fitness. Sperăm să avem un public numeros și sportivi foarte bine pregătiți. Până acum avem aproximativ 150 de sportivi înscriși. Vor fi însă peste 150, spre 200, așa că avem deja datele unui show total. În plus, anul acesta avem onoarea de a avea la București câteva VIP-uri deosebite, prezente cu sprijinul iBodybuiding.ro și Protein House. Este vorba despre Gal Yates, campioană mondială la fitness și bodybuilding, și soțul ei, celebrul Dorian Yates, de șase ori Mr. Olympia, cea mai înaltă distincție din domeniul culturismului”, a spus Tigora.
    Acesta speră ca Tiger Classic să mărească numărul practicanților de fitness și culturism din România. „Competiția este structurată pe durata întregului weekend, mâine vor fi o parte din concursuri, iar duminică restul. Fiecare zi va fi una deosebită pentru iubitorii acestui sport. Sperăm ca prin competiția Tiger Classic să se mărească numărul practicanților de fitness și bodybuilding din România și, de ce nu, adoptarea unui stil de viață sănătos”, a menționat Mihai Tigora. Prezent la conferința de presă, englezul Dorian Yates, de 6 ori câștigător al trofeului Mr. Olympia în perioada 1992-1997, a afirmat că este nerăbdător să îi întâlnească pe iubitorii de culturism și fitness din România. „Mulțumesc sponsorilor iBodybuiding.ro, Protein House și Tiger Classic pentru că mi-au oferit șansa să fiu prezent aici. În această seară voi susține un seminar la SAS Gym în care voi vorbi despre sport, iar eu voi răspunde tuturor întrebărilor celor interesați de nutriție, fitness și bodybuilding. Eu și Gal suntem încântați să fim aici pentru că niciunul dintre noi nu am fost în România și suntem nerăbdători să îi întâlnim pe iubitorii acestui sport”, a spus Yates (55 de ani).
    Gal Yates, campioană mondială de bodyfitness și deținătoare a cardului IFBB PR, a declarat la rândul ei: „Sunt pentru prima oară în România, am întâlnit oameni interesanți. Îmi place foarte mult țara dumneavoastră”. În afară de Dorian și Gal Yates, un alt sponsor important al competiției Tiger Classic, respectiv I.Nutrition, va aduce din Statele Unite ale Americii la concurs doi sportivi celebri: Nick Lepore și Vincenzo Masone. Ediția a XI-a a competiției Tiger Classic va debuta, sâmbătă, la ora 13,30, iar accesul spectatorilor se va face începând cu ora 12,00. Biletele vor putea fi achiziționate zilnic, direct de la intrarea în Teatrul Tineretului, începând cu ora 09,00. Spectatorii vor putea asista la concursuri și demonstrații sportive de arte marțiale, indoor rowing fitness-bodybuilding, skandenberg și, de ce nu, să participe la numeroasele clase de aerobic-fitness ce vor fi organizate în zona intrării principale de către World Class. Tot în cadrul acestei competiții, va fi organizată o zonă expo cu articole sportive și suplimente nutritive, unde spectatorii se pot înscrie la diverse concursuri și tombole cu premii.
Partener media al acestui eveniment sportiv este Agenția Națională de Presă AGERPRES.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here