Penitenciarul Focșani ANGAJEAZĂ economist
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Penitenciarul Focșani ANGAJEAZĂ economist
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

    Administraţia Naţională a Penitenciarelor a scos la concurs 1 post vacant de ofițer (economist) în cadrul Penitenciarului Focşani.
    „Pentru încadrarea ca funcţionar public cu statut special în sistemul administraţiei penitenciare (ofițer de penitenciare), Administraţia Naţională a Penitenciarelor a scos la concurs 1 post vacant de ofițer (economist) în cadrul Penitenciarului Focşani. Dosarele de candidat complete se depun în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, 8 iunie 2018, la structura de resurse umane a Penitenciarului Focşani. Taxa de înscriere la concurs este de 85 lei. Informaţii suplimentare, se pot obţine pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (www.anp.gov.ro, secţiunea Carieră – Concursuri funcţii execuţie – Concursuri în curs de derulare), pe site-ul Penitenciarului Focşani (www.anp.gov.ro/penitenciarul-focsani, secţiunea Carieră – Concursuri în curs de derulare) şi la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului Focşani” se arată într-un comunicat de presă transmis de comisar de penitenciare Georgeta Gură, purtător de cuvânt Penitenciarul Focşani.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost