Patrula de Reciclare a Școlii Mareșal Al. Averescu Adjud are nevoie de suporteri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Patrula de Reciclare a Școlii Mareșal Al. Averescu Adjud are nevoie de suporteri
Patrula de Reciclare a Școlii Mareșal Al. Averescu Adjud are nevoie de suporteri
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Agenții Patrulei de Reciclare a Școlii Gimnaziale “Mareșal Al. Averescu” Adjud au predat reprezentantului RoRec o importantă cantitate de deșeuri de echipamente electrice și electronice. Patrula de Reciclare este un program  educațional de protecție a mediului, organizat de Asociația Română pentru Reciclare, RoRec, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean și este avizat de Ministerul Educației Naționale și se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României.
Micii agenți și-au propus să informeze comunitatea  privind colectarea selectivă a deșeurilor electrice (becuri, baterii, neoane, jucării electrice, telefoane mobile și fixe, computere, televizoare, frigidere, alte electrocasnice). Școala a participat în ediția de anul trecut și a obținut Diploma de “Cea mai activă patrulă” din județ și un premiu local de 250 euro.Dorim să încurajăm comportamentul responsabil față de mediu, promovând  colectarea selectivă în rândul comunității. Patrula de Reciclare a școlii are nevoie de suporteri. Aceștia  pot aduce deșeuri de echipamente electrice și electronice de mici dimensiuni în incinta școlii. Este foarte important ca fiecare dintre noi să colecteze selectiv deșeurile electrice de la vârste fragede.
Cei care vor să ni se alăture pot suna la TelVerde 0800.444.800 (apel gratuit în toate rețelele de telefonie), iar o echipă RoRec va veni să preia deșeurile gratuit) de la sediul sau locuința dvs. Mai aveți posibilitatea și online, accesând site-ul: www.patruladereciclare.ro sau la adresa de e-mail suporterpatrula@rorec.org.
Aliații patrulei sunt: părinții elevilor, autoritățile locale, companii și organizații de orice fel. Alaturați-vă celei mai active mișcări ecologiste de tineret din România!

Școala Gimnazială „Mareșal Al. Averescu” Adjud 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Social

Adevăruri ȘOCANTE spuse de medicul Cătălin Groza despre educația sexuală. „Profesorului de Biologie îi este rușine să vorbească despre ciclul menstrual sau despre sarcină“
    În anul 2017, la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani  au fost abandonați 19 copii. 17 dintre aceștia au fost abandonați în secția nou-născuți (15 au ajuns la asistent maternal în regim de urgență și doi în centre maternale), alți doi copii cu handicap au fost abandonați în secția pediatrie.

POZA ZILEI

Puțină zăpadă

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost