Papa s-a înscris în direct de pe tabletă la Ziua Mondială a Tineretului din 2019
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Papa s-a înscris în direct de pe tabletă la Ziua Mondială a Tineretului din 2019
Papa s-a înscris în direct de pe tabletă la Ziua Mondială a Tineretului din 2019
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Papa Francisc s-a înscris ca pelerin la Ziua Mondială a Tineretului, care va avea loc în Panama în ianuarie 2019, de pe o tabletă, în faţa credincioşilor reuniţi în piaţa Sf. Petru pentru rugăciunea Angelus de duminică, relatează EFE. "Azi se deschid înscrierile pentru la Ziua Mondială a Tineretului. Mă înscriu şi eu, în prezenţa acestor doi tineri, pe internet", a declarat papa Francisc care s-a folosit de o tabletă pe care i-a dat-o pe geamul palatului apostolic unul dintre tinerii prezenţi duminică la rugăciunea Angelus. "Gata, m-am înscris ca pelerin la Ziua Mondială a Tineretului", a spus Suveranul Pontif. Apoi i-a invitat pe tinerii din întreaga lume "să trăiască în credinţă şi entuziasm acest eveniment de gratitudine şi fraternitate călătorind în Panama sau participând la evenimentele din propriile lor comunităţi". "Trebuie să ne pregătim!", a exclamat papa Francisc.
Panama fost aleasă gazdă a acestei întâlniri la 31 iulie 2016, când papa a participat la încheierea Zilei Mondiale a Tineretului din Cracovia. Ziua Mondială a Tineretului este organizată de Biserica Catolică din trei în trei ani, iar evenimentul din Panama se va desfăşura în perioada 22-27 ianuarie 2019, avându-l ca invitat special pe papa Francisc.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost