Oprișan lansează un apel pentru un proiect de ţară pe 25 de ani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Oprișan lansează un apel pentru un proiect de ţară pe 25 de ani
Oprișan lansează un apel pentru un proiect de ţară pe 25 de ani
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a lansat miercuri un apel către toate organizaţiile PSD, organizaţii neguvernamentale şi politicieni pentru elaborarea unui proiect de ţară e termen lung - respectiv 25 de ani. Apelul are loc în contextul în care social-democraţii se vor reuni în luna martie în Congres extraordinar. "La acest Congres vreau să lansăm un apel către toate forţele politice din România, către toate organizaţiile neguvernamentale, către toate structurile, şi din opoziţie, şi de la putere, către cetăţenii României, pentru că este necesar să prezentăm un proiect de ţară pe termen lung. Şi pe termen lung înseamnă 25 de ani. Adică vom prezenta ţării un proiect în care pe fiecare domeniu de activitate vom stabili care sunt priorităţile naţionale, şi după ce vom stabili pe fiecare priorităţile naţionale şi de ce au nevoie românii în următorii 25 de ani, vrem să supunem dezbaterii publice această ofertă, în aşa fel încât, ulterior, să o transformăm într-o lege, motiv pentru care toate Guvernele ţării în următorii 25 de ani să respecte interesele stabilite de români", a declarat Oprişan la sediul central al PSD.
Întrebat dacă este nevoie de reconfirmarea în funcţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, liderul PSD Vrancea a spus: "Dragnea a fost ales de membrii partidului, statutar nu e nevoie de o confirmare. Confirmările se fac la final de mandat".

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost