Odobești. Centrul de Informare Turistică a primit acreditarea din partea Ministerului Turismului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Odobești. Centrul de Informare Turistică a primit acreditarea din partea Ministerului Turismului
Odobești. Centrul de Informare Turistică a primit acreditarea din partea Ministerului Turismului
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Centrul de Informare Turistică din Odobești a primit acreditarea din partea Ministerului Turismului. „Este o realizare a noastră, a odobeștenilor!“, a scris primarul Daniel Nicolaș pe pagina de facebook a Primăriei Odobești. Vă reamintim că, în anul 2015, Primăria Odobeşti a finalizat proiectul „Creare Centru Național de Informare și Promovare Turistică, Oraș Odobești, Județul Vrancea“. Proiectul a fost finanțat din fonduri nerambursabile, prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – „Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului”, Domeniul de intervenție 5.3 - “Promovarea potenţialului turistic și crearea infrastructurii necesare, în scopul creșterii atractivităţii României ca destinaţie turistică”, Operaţiunea – Crearea Centrelor Naţionale de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) și dotarea acestora. „Prin implementarea prezentului proiect s-a îndeplinit obiectivul general, care constă în crearea și dotarea Centrului Naţional de Informare Turistică în orașul Odobești, Judeţul Vrancea, care să faciliteze accesarea informaţiilor privind date de interes general referitoare la România în vederea valorificării potenţialului turistic local pe piaţa turistică naţională și internaţională“, a declarat primarul oraşului Odobeşti, Daniel Nicolaş.
    Obiectivele specifice ale proiectului au constat în creșterea gradului de informare în rândul turiștilor; promovarea potenţialului turistic din localitatea Odobești, judeţul Vrancea; creșterea calitativă, la standarde europene, a ansamblului condiţiilor de practicare a turismului, cu impact direct asupra creșterii cererii de turism în România; valorificarea atracţiilor turistice din zonă în vederea creșterii economice, prin favorizarea apariţiei și dezvoltării operatorilor economici locali, transformând astfel areale cu competitivitate economică scăzută în zone atractive pentru investitori; crearea unei reţele informatice prin transmiterea informaţiilor cu privire la potenţialul turistic din zonă, între centrul de informare și tour operatorii din zonă. Beneficiarii direcṭi ai proiectului sunt turiștii care fac parte din categoria turismului de circulaţie, de sejur, cultural, rural, de vânătoare și pescuit, agromontan sau week-end.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost