O femeie, victimă a gerului năprasnic, a murit

0
444


Mai multe persoane au fost aduse la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean în stare de șoc hipotermic. O femeie în vârstă de 73 de ani, din comuna Cârligele, a decedat la câteva ore după ce a fost adusă la spital. „B.M., femeie în vârstă de 73 de ani din Cârligele, a fost adusă cu diagnosticul de hipotermie severă, stare confuzională, diabet zaharat dezechilibrat cu acidoză severă, BCI, tumoră mamară dreaptă. Internată în cadrul secției interne-ATI, ulterior, la câteva ore, s-a constatat decesul”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani.
    Și un bărbat din comuna Laza, județul Vaslui, G.M., de 58 de ani, caz social, a fost luni seară, în jurul orei 20:45, la UPU în șoc hipotermic. Pacientul prezenta „hipotermie severă, stare confuzională, agitație psihomotorie, FIA persistentă cu AV medie”. În momentul instalării șocului hipotermic, corpul a pierdut din  temperatură, nu și-a mai îndeplinit funcția de termoreglare, iar pulsul a scăzut. Din această cauză, pacientul a intrat în tulburări de ritm de tip fibrilație atrială cu alură ventriculară medie. La acest moment pacientul se află internat  în cadrul secției de interne-ATI.
    Vă reamintim că și doi bărbați, din Panciu și Focșani, au fost aduși luni dimineață în șoc hipotermic la Spitalul Județean. „B.T.,  bărbat în vârstă de 55 de ani, din Panciu, hipotermie severă, stop cardio-respirator resuscitat. Internat interne-ATI”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean. Pacientul este în continuare în stare gravă. „D.P., bărbat, vârstă neprecizată, din Focșani, hipotermie severă, acidoză, sindrom de agitație psihomotorie. Internat în cadrul secției de Medicină internă”, preciza ieri sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here