O femeie a ajuns la spital după ce un nepot ar fi încercat să o violeze; bărbatul a fost reținut
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O femeie a ajuns la spital după ce un nepot ar fi încercat să o violeze; bărbatul a fost reținut
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

O femeie din comuna Mera a ajuns sâmbătă după amiază, în jurul orei 14.35, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Focșani, prezentând semne de agresiune fizică în zona feței și a ambilor genunchi. Conform buletinului de presă al spitalului, femeia ar fi putut fi victima unui viol petrecut în urmă cu șase zile. „B.S., femeie în vârstă de 65 de ani, din comuna Mera, escoriații hemifacies stâng, echimoză palpebrală, contuzie genunchi bilateral, posibil viol în data de 15.03.2017. Pacienta efectuează control la medicina legală”, se arată în buletinul de presă al spitalului.
    Conform unor surse din cadrul poliției, se pare că, pe fondul consumului de alcool, femeia ar fi fost agresată chiar de un bărbat care-i este rudă. Ea se afla în compania acestuia pe data de 15 martie și împreună consumaseră alcool. B.A., de 42 de ani, este nepotul femeii, din partea soțului. Ieri, acesta a fost reținut de oamenii legii pentru tentativă de viol. Aceleași surse ne-au spus că, pe data de 15 martie, bărbatul a trântit-o pe femeie, i-a tras pantalonii, iar când aceasta a început să țipe, vecinii au intervenit și l-au îndepărtat. „Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol” a precizat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt la IPJ Vrancea.
    Contactat telefonic, primarul comunei Mera, Ion Sticlaru, ne-a spus că nu crede că  toată întâmplarea ar fi reală, că este vecin cu cei doi și că bărbatul nu a făcut niciodată vreun fel de problemă în localitate. „Cei doi sunt rude, el îi este nepot, soțul femeii și cu tatăl băiatului fiind frați. Nu cred că este adevărat, băiatul ăsta este un băiat cuminte, muncitor. Eu nu cred că s-a întâmplat treaba asta. Amândoi mai beau, dar nu cred că s-a ajuns la situația asta. Păcat, nu este adevărat ceea ce se întâmplă. Niciodată nu s-a auzit nimic despre el. Băiatul ăsta a fost și este un om muncitor, harnic. Familiile lor s-au destrămat și-și mai petrec timpul împreună, dar nu s-a auzit niciodată despre viol... Cei doi sunt vecini cu mine, n-am văzut nimic, doar am auzit discuții pentru că nu eram acasă. Regret că s-a ajuns în situația asta, eu susțin 100% că nu s-a întâmplat ceva”, ne-a spus Ion Sticlaru, primarul comunei Mera.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost