O familie din Mărășești caută un bărbat plecat de 20 de ani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O familie din Mărășești caută un bărbat plecat de 20 de ani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    O familie din Mărășești caută un bărbat care a plecat de aproape 20 de ani de acasă și despre care rudele nu mai au nicio informație. Bărbatul s-ar fi mutat la rudele soției, în Caraș-Severin, unde și-ar fi schimbat și numele pentru a nu mai fi găsit. Bărbatul se numește acum Dobrea Mărgărit, după numele soției, Dobrea Dana. Membrii familiei spun că nu au mai luat legătura cu băiatul după fuga acestuia și în ultimul timp s-a auzit că ar fi avut un accident cu un tractor. „S-a căsătorit și, după ce a murit tatăl lui, la înmormântare a făcut o boacănă mare și a fugit la soție. De atunci nu mai știe nimeni nimic despre el. Acum s-a auzit că ar fi avut un accident cu tractor, s-ar fi răsturnat la Sibiu. Încercăm să aflăm ce s-a întâmplat cu el, să vină acasă sau să ne dea un semn de viață”, ne-a spus Silvia Vrînceanu, nepoata mamei bărbatului.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost