Noi investiții imobiliare în Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Noi investiții imobiliare în Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Focșaniul continuă să fie atractiv pentru investitorii imobiliari care construiesc blocuri sau locuințe individuale. Două proiecte de PUZ-uri au fost depuse la Primăria Focșani pentru consultarea publicului. Cele două investiții sunt în stadiul intenție elaborare Plan Urbanistic Zonal și pot fi consultate atât la sediul municipalități dar și pe pagina de internet. Una dintre investiții prevede realizarea a două blocuri cu patru etaje pe un teren situat pe strada Contemporanului. Investiția este propusă de către GM Construzioni. A doua investiție imobiliară prevede atragerea în intravilan a unei suprafețe de peste două hectare pentru construirea de locuințe individuale. Este un teren situat cu ieșire la drumul județean spre Petrești. Conform proiectului, zona construibilă va fi de peste șase mii metri pătrați iar spațiile verzi vor reprezenta 65% din suprafața subzonei de locuințe, adică peste 12 mii metri pătrați. Conform anunțurilor de la Primărie, primirea observațiilor și soluționarea acestora se va realiza până la 22 martie, adică 25 de zile de la informarea publicului prin panoul de prezentare.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Interviu

GALERIE FOTO: Interviu cu deputata Rodica Boboc. „Am un mentor deosebit, în persoana domnului preşedinte Marian Oprişan“
Rodica Boboc este o doamnă prin definiţie. Elegantă, inteligentă, ambiţioasă, sensibilă, perseverentă şi cerebrală. Prenumele Rodica poate că nu a fost ales întâmplător, pentru că el semnifică „autoritate, ambiţie şi cu aptitudinea de a acumula o anumită cantitate de putere, fiind activă şi foarte capabilă să îşi asume responsabilitatea.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost