MOTOCICLIST grav rănit într-un accident în Focșani

1
1301


Un tânăr de 26 de ani a fost grav rănit după ce  a intrat în coliziune cu un autotractor. „La data de 23 iunie a.c., ora 23.20, pe DN 2 E 85 în municipiul Focșani, un tânăr de 26 ani, din comuna Reghiu, în timp ce conducea o motocicleta, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil acoperit cu apă, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autotractor condus regulamentar din sens opus. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată într-o informare a poliției vrâncene.
    Câteva ore mai devreme, mai exact la ora 20.40, pe DJ 205H în comuna Păunești, „a fost depistat un tânăr de 14 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere”. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal.
    Tot pe 23 iunie a.c., la ora 19.50, pe DC 22 în municipiul Adjud, polițiștii au depistat un bărbat de 45 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară având o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. „În cauză a fost întocmit dosar penal”.
    La data de 23 iunie a.c., dar la ora 13.05, pe DJ 252 în comuna Ploșcuțeni, polițiștii au depistat un tânăr de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. „În cauză a fost întocmit dosar penal”.
    Cu 5 minute mai devreme, pe DJ 205J în comuna Fitionești, un bărbat de 29 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe o bicicletă și fiind sub influența băuturilor alcoolice (1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat) s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, rănindu-se ușor. „În cauză a fost întocmit dosar penal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here