Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Black Panther
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Black Panther
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Filmul de acțiune Black Panther se bazează pe seria de benzi desenate cu același nume, în care o națiune dezvoltată din Africa își ascunde resursele de restul lumii. După ce un meteorit plin de vibranium, un metal deosebit de valoros, s-a prăbușit în Wakanda, căpeteniile au decis să țină marile corporații la distanță și să nu dezvăluie nimănui secretul țării lor bogate, izolându-și națiunea de lumea exterioară.
Supereroul Black Panther, al cărui nume real este T'Challa (Chadwick Boseman), se întoarce în Wakanda, după ce regele este ucis. Ca moștenitor al tronului, Black Panther trebuie să lupte împotriva facțiunilor interne care-i sunt potrivnice și care îl împiedică să devină rege.  Însă Black Panther nu e un prinț ca oricare altul. El este înzestrat cu abilități ieșite din comun – agilitate, viteză și inteligență, pe care le folosește în lupta cu dușmanii Wakandei, ca să prevină implicarea țării lui într-un război mondial nimicitor.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Sănătate

VIDEO și GALERIE FOTO: Theranova, locul unde renaște speranța pacienților care au nevoie de PROTEZE și ORTEZE
    Theranova este un Centru Medical de Protezare și Ortezare din România ce diferă de ceilalți competitori din acest domeniu. La Theranova, credem că oamenii pe care îi ajutăm să pășească din nou, reprezintă povești inspiraționale, ce merită împărtășite.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost