Monica Espigares Diaz (Spania): „Mi-ați oferit șansa de a vedea România specială și minunată. M-am îndrăgostit de ea“
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monica Espigares Diaz (Spania): „Mi-ați oferit șansa de a vedea România specială și minunată. M-am îndrăgostit de ea“
Monica Espigares Diaz (Spania): „Mi-ați oferit șansa de a vedea România specială și minunată. M-am îndrăgostit de ea“
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Proiectul SEV "EU Volunteers to learn" este aproape la sfârșitul celor 2 ani de la implementare. Asociația Lumea lui Pinocchio, organizația de coordonare și găzduire, a avut plăcerea să găzduiască și să întâlnească 7 voluntari din Spania, Austria și Germania. Vă prezentam mărturiile lor despre această experiență îmbogățită! Proiectul "EU Volunteers to learn" (ref. nr. 2016-1-RO01-KA105-024178) este finanțat prin programul european ERASMUS+.
Astăzi vă prezentăm povestea Monicăi Espigares Diaz, din Spania: „Când destinația finală a fost Panciu, o mulțime de oameni mi-au pus aceeași întrebare: "Ce ai pierdut acolo?". În acel moment nu am știut răspunsul, dar nici măcar nu bănuiam cât de mare va fi răspunsul meu două luni mai târziu.
Sigur că nu am pierdut nimic acolo. Dacă căutați în locuri, probabil că nu veți găsi nimic. Destinația este în interiorul tău, deși, ca și în cazul meu, există locuri cu oameni în care puteți vedea mai clar cunoștințele voastre.
Dificultățile zilnice, observația și capacitatea de a aprecia lucrurile mici împreună cu copiii mi-au arătat ceea ce am pierdut în Panciu. Acest mic loc și poporul său mi-au ajutat să contemplăm o mare bogăție. Mai presus de toate, am găsit-o la copiii de la Lumea lui Pinocchio, minunatele lor zâmbete, îmbrățișări calde, dorința de a râde, de a se juca și de a simți, dorința lor intensă de a trăi. Și chiar fără a pierde nimic, m-am trezit în fața lor. M-au încărcat cu multă putere, au fost motivul pentru șederea mea acolo. Mi-au arătat curaj, speranță, respect, puncte de vedere diferite și cel mai simplu mod în care să mă simt fericită. Totul era în lucrurile mici. 
Vă mulțumim că ați făcut totul o aventură și mi-ați oferit șansa de a vedea România specială și minunată. M-am îndrăgostit de ea.
Mulțumesc copiilor de la Panciu, că m-au acceptat în calea lor și că m-au învățat că totul este posibil. Multumesc, mi-e dor de voi!“.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost