Minor de 17 ani, depistat la volanul unei mașini

0
852


Un minor în vârstă de 17 ani, din Focșani, a fost depistat de polițiști la volanul unei mașini. Totul s-a petrecut în dimineața zilei de marți, pe o stradă din municipiu. Adolescentul s-a ales cu dosar penal. „La data de 15 noiembrie a.c., ora 10.30, polițiștii rutieri au depistat pe strada Anghel Saligny, din municipiul Focșani, un autoturism, la volanul căruia se afla un minor în vârstă de 17 ani, din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.
În aceeași zi, oamenii legii au surprins un tânăr de 29 de ani, din localitatea Sascut, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism deși nu poseda permis de conducere. „La data de 15 noiembrie a.c., ora 16.15, polițiștii adjudeni au depistat un tânăr de 29 ani, din comuna Sascut, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în același comunicat.
Polițiștii vrânceni atenționează participanții la trafic că în mai multe zone ale județului vor acționa aparatele radar.
Este vorba de: DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești -Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni -Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud; DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here