Ministerul Agriculturii a demarat discuții privind politica agricolă comună începând cu 2020
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ministerul Agriculturii a demarat discuții privind politica agricolă comună începând cu 2020
Ministerul Agriculturii a demarat discuții privind politica agricolă comună începând cu 2020
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Ministerul Agriculturii a demarat discuții cu reprezentanții sectorului pentru a contura punctul de vedere al României în ceea ce privește politica agricolă comună începând cu anul 2020, a declarat, luni, Elena Tatomir, director general al Direcției Generale Politici Agricole și Strategii din Ministerul Agriculturii, în cadrul conferinței PRIA Agriculture. "Săptămâna aceasta este o săptămână foarte încărcată în ceea ce privește discutarea viitorului politicii agricole comune. S-au trimis invitații și pe 24 (martie — n.r.) avem întâlniri la Ministerul Agriculturii, pentru că deja ne pregătim cu puncte de vedere pentru politica începând din 2020 și poate în cadrul acestor întâlniri, pe baza a ceea ce s-a realizat în ultimii acești ani, să vedem ce a mers și ce nu a mers, ca să ne spunem părerea pentru viitoarea politică agricolă comună", a spus Tatomir.
Potrivit acesteia, un semnal de alarmă îl reprezintă faptul că, potrivit statisticilor, România exportă foarte multă materie primă. "Poate ar trebui să ne uităm la numite sectoare. S-a vorbit aici că se exportă foarte multă materie primă. Toți ne-am dori să dăm plus valoare produselor noastre să exportăm produse procesate, poate ar trebui să acționăm în această cale", a continuat reprezentantul Ministerului Agriculturii.
Ea a menționat că, în cadrul ministerului, au fost constituite grupe de lucru pe toate sectoarele de activitate. "Am trimis adrese peste tot, pentru că APIA duce o politică să zicem puțin agresivă în ceea ce privește înregistrarea cererilor de plată și ne dorim cu toții ca aceste cereri e plată să se finalizeze la 15 mai, pentru a da posibilitatea înregistrării și controlului și pentru ca subvențiile să poată să fie primite de fermieri la timp, iar ei să beneficieze cât mai repede de acești bani", a mai spus Tatomir. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL48
46
5
30
19
32

Extragerea noroc:  8559037

Harta Focsani
   

Actualitatea

Batalionul de Infanterie Protecția Forței 'Brave Hearts' Focșani a preluat misiunile românești din Afganistan
Trimisul special al AGERPRES Cristian Lupașcu transmite: Militarii Batalionului de Infanterie Protecția Forței 'Brave Hearts' Focșani au preluat misiunile românești în teatrul de operații din Afganistan.

POZA ZILEI

Culoare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost