Material lemnos confiscat de polițiști
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Material lemnos confiscat de polițiști
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Luni, 14 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au acţionat pe raza de competență pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice. Astfel, polițiștii au depistat pe DN 2 M, pe raza comunei Broșteni, patru bărbați cu vârste între 30 și 61 de ani, din comuna Mera, în timp ce transportau cu autoutilitare material lemnos.
În urma măsurării materialului lemnos de către organele silvice s-a constatat că nu corespundea din punct de vedere cantitativ cu datele înscrise în documentele de însoțire, fapt pentru care a fost luată măsura confiscării a 5,62 m.c. lemn foc. De asemenea, cei în cauză au fost sancționați contravențional, conform Legii 171/2010.

La aceeași dată, în jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nereju au identificat în apropierea locuinței unui bărbat, de 46 de ani, din localitate, cantitatea de 2,186 m.c. lemn rotund brad, pentru care nu deținea documente de proveniență.
S-a procedat la sancționarea contravențională a celui în cauză, conform Legii 171/2010 actualizată și confiscarea cantității de 2,186 m.c. lemn rotund brad.

De asemenea, în jurul orei 11.15, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nereju au identificat în apropierea locuinței unui bărbat, de 35 de ani, din comuna Nereju, cantitatea de 1,960 m.c. cherestea rășinoase, pentru care nu deținea documente de proveniență.
Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010  actualizată totodată fiind dispusă confiscarea cantității de 1,960 m.c. cherestea rășinoase.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost