Marea soprană Angela Gheorghiu despre candidatul PNL de la Focșani: ”Este un comportament de o josnicie fără seamăn”

16
8251


Marea soprană Angela Gheorghiu, originară din Adjud, este revoltată de folosirea numelui său în campania electorală, de către candidatul PNL la Primăria Municipiului Focșani. Soprana i-a trimis o scrisoare cunoscutului ziarist Cornel Nistorescu, care a publicat-o pe www.cotidianul.ro – http://www.cotidianul.ro/angela-gheorghiu-este-un-comportament-de-o-josnicie-fara-seaman-282006/

Dragă Cornel Nistorescu,

Te rog să dai o dezmințire privitioare la afirmația acelui om din Vrancea care își face campanie electorală utilizând numele meu. Nu admit o astfel de obrăznicie și îi rog pe toți oamenii din Vrancea și din România să fie atenți când votează un individ precum Ion Åžtefan, care se folosește de personalitatea și de numele meu. Într-o campanie electorală este un comportament de o josnicie fără seamăn. Se înțelege că nu am auzit niciodată de un asemenea individ.
Nu în acest mod vor înțelege cine este Angela Gheorghiu! Feriți-vă așadar, dragi români, de astfel de indivizi! Este ca și cum oricine îl adoră și prețuiește pe Constantin Brâncuși ar putea să se laude că aduce lucrările sale în fața primăriei, spre deliciul comunității.

Să îi fie rușine!
Îți mulțumesc,
Angela Gheorghiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here