Mandate de arestare prelungite pentru patru vrânceni acuzați de furt; unul dintre ei este cercetat în dosarul incendierilor de la Urechești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Mandate de arestare prelungite pentru patru vrânceni acuzați de furt; unul dintre ei este cercetat în dosarul incendierilor de la Urechești
Mandate de arestare prelungite pentru patru vrânceni acuzați de furt; unul dintre ei este cercetat în dosarul incendierilor de la Urechești
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Magistrații Judecătoriei Focșani au prelungit mandatele de arestare preventivă, emise pe numele mai multor bărbați acuzați de furt. Unul dintre aceștia este cercetat și în dosarul incendierilor de la Urechești, alături de primarul localității, liberalul Nistor Bratosin.
„(...) Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. (...) prelungeşte durata măsurii arestării preventive a inculpaţilor: 1.O(...) VASILE ADI, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată (...) 5 acte materiale (...), furt calificat (...) și nerespectarea regimului armelor și munițiilor (...) 2. B(...) IONUȚ, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat (...) 3 acte materiale (...) 3. B(...) ȘTEFAN, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea, pentru săvârșirea complicității la infracțiunea de furt calificat (...) 3 acte materiale (...), infracțiunea de furt calificat (...), infracțiunea de furt calificat (...) 4.I(...) POMPILIU GABRIEL, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat (...) 3 acte materiale (...) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26.05.2018 şi până la data de 24.06.2018 inclusiv. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, azi, 22 mai 2018, ora 13:45“, este decizia magistraților de la Judecătoria Focșani.
La sfârșitul lunii martie, şase persoane au fost reţinute de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Focşani într-un dosar de furturi din locuinţe şi de combustibil, faptele fiind comise în perioada decembrie 2017 - marie 2018. Doar patru dintre acestea au ajuns la instanţă şi au fost arestate, în timp ce faţă de alte două persoane procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar.
Anterior reţinerilor şi arestării, politiştii au efectuat 11 percheziţii în municipiul Focșani, dar şi în comunele Coteşti şi Slobozia Ciorăşti şi au  indisponibilizat bijuterii, telefoane, parfumuri, ceasuri, scule electrice, obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte posibil furate sau despre care se credea că au fost folosite la comiterea infracţiunilor. Într-unul dintre imobilele percheziţionate, oamenii legii au găsit şi o armă neletală, care ar fi fost furată dintr-o locuință din Focșani. 
Suspecţii din dosar sunt bănuiţi că au dat cel puţin cinci spargeri, iar prejudiciul a fost estimat la 100.000 euro. Spargerile au fost date în Focşani, Mărăşeşti şi Mândreşti. Anchetatorii au stabilit că bunurile sustrase erau vândute către alte persoane sau folosite în interes personal, în funcţie de nevoile fiecăruia dintre hoţi.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost